AcasăȘTIRI EXTERNEPandemia schimbă istoria în Olanda: circulaţia, interzisă pe timpul nopţii!

Pandemia schimbă istoria în Olanda: circulaţia, interzisă pe timpul nopţii!

olandaPandemia schimbă istoria în Olanda: circulaţia, interzisă pe timpul nopţii!

Olanda a luat măsuri foarte dure împotriva noului coronavirus. Ţara batavă interzice circulaţia pe timpul nopţii.

Deputaţii olandezi au aprobat, joi, impunerea interdicţiei de circulaţie pe timpul nopţii cu scopul de a stopa pandemia de Covid-19. Decizia va intra în vigoare de sâmbătă.

Interdicţia începe de la ora 21.00

Parlamentul a aprobat această interdicţie cu condiţia să înceapă în fiecare seară la ora 21.00, în loc de 20.30 cum spera Guvernul.

Cetăţenii olandezi vor putea ieşi din casă între orele 21.00 şi 04.30 doar pentru urgenţe medicale, serviciu în domenii considerate esenţiale, sau cu animale de companie.

Amenzile pleacă de la 95 de euro

Şcolile şi magazinele cu produse neesenţiale au fost deja închise de la mijlocul lui decembrie, după ce o decizie similară fusese luată în privinţa barurilor şi restaurantelor cu două luni mai devreme.

Numărul de infectări a scăzut constant în Olanda în ultimele trei săptămâni, dar autorităţile sanitare spun că noile variante ale coronavirusului vor provoca un nou val de cazuri în scurt timp dacă măsurile de distanţare socială nu sunt înăsprite.

author avatar
Andrei Ștefan
232 afisari

3 COMENTARII

  1. Un singur om are atita putere sa subjuge libertațile oamenilor de pe Terra, mai puțin unde sint ,,dictatori” ce nu recunosc plandemia-Belarus și China, unde nimeni nu poarta masca si totul se desfașoara normal! Acel om e antchristu! E stăpînul lumii deja ! A îmbotnițat aproape toată planeta la un ordin de-al lui! Azi 750 de creștini au fost uciși in Etiopia..

  2. Olandezii sunt obisnuiti cu asta.Mai ieri,cu vreo 80 de ani in urma,regimul frate nazist al lui Hitler impunea acelasi lucru.Diferenta e ca pe vremea aia olandezii erau un popor care gandea si isi respecta valorile ,acum sunt o adunatura de homalai tragatori pe nas.Ce dracu va mirati?

  3. Colega ,nu mai plange lumea e obosita de durerea pricinuita de uciderea lui Floyd,BLM-istul.Uciderea a mii de crestini cu premeditare in toata lumea,apa de ploaie.Vezi ca se revolta cineva ,macar vreun papa,episcop sau patriarh?Nimeni,colega!Daniele,dormi,ma?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger