AcasăȘTIRI EXTERNE„Pălăriile anticopiat” ale unor studenţi din Filipine, virale pe reţelele de socializare...

„Pălăriile anticopiat” ale unor studenţi din Filipine, virale pe reţelele de socializare – GALERIE FOTO

examen„Pălăriile anticopiat” ale unor studenţi din Filipine, virale pe reţelele de socializare - GALERIE FOTO

Imagini cu studenții care poartă „pălării anticopiat” în timpul examenelor de la facultate au devenit virale pe rețelele de socializare din Filipine, stârnind amuzamentul, transmite BBC.

Studenții de la o facultate din oraşul Legazpi, Filipine, au fost rugaţi să poarte „pălării” care să-i împiedice să tragă cu ochiul la lucrările colegilor.

Pălării confecționate din cutii de ouă sau măști

Cerinţa a fost luată în serios şi aceştia au venit la examen cu accesorii artizanale din carton, cutii de ouă și alte materiale reciclate.

Mary Joy Mandane-Ortiz, profesor de inginerie mecanică la Colegiul de Inginerie al Universității Bicol, a declarat pentru BBC că a căutat o „modalitate amuzantă” de a asigura „integritatea și onestitatea” în cadrul orelor de curs.

Potrivit acesteia, ideea a fost „foarte eficientă” și a fost pusă în aplicare pentru recentele examene intermediare, care au fost susținute de sute de studenți, în a treia săptămână din octombrie.

Profesoara Mandane-Ortiz a declarat că cererea ei inițială a fost ca studenții să realizeze un design „simplu” din hârtie pentru „pălăriile anticopiat”, fiind inspirată de o tehnică ce ar fi fost folosită în Thailanda cu câțiva ani în urmă.

author avatar
Andreea Vlad
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger