AcasăȘTIRI EXTERNEVLADIMIR PUTIN VREA ȘI ODESA! VIDEO incendiar cu liderul Rusiei!

VLADIMIR PUTIN VREA ȘI ODESA! VIDEO incendiar cu liderul Rusiei!

sursa foto: captură video

Preşedintele rus Vladimir Putin participă joi la un eveniment „2 în 1”, fiind vorba de prima sa conferinţă de presă importantă de la începutul războiului din Ucraina, în februarie 2022, combinată cu o conferinţă-maraton la care va răspunde întrebărilor concetăţenilor săi.

 

Pacea în Ucraina va veni atunci când Rusia își va atinge obiectivele sale, inclusiv „denazificarea și demilitarizarea Ucrainei”, a spus Putin, joi, 13 decembrie, notează nbcnews.com.

În prezent, Kievul „primește totul gratis”

În prezent, Kievul „primește totul gratis”, a mai spus liderul de la Moscova, referindu-se la ajutorul militar furnizat de aliații occidentali ai Ucrainei.

Putin a adăugat că acest conflict s-ar putea încheia „și se pare că se termină”, transmite aceeași sursă.

Despre relațiile cu SUA

Pe de altă parte, Rusia este pregătită să construiască relații cu SUA, a spus Putin când a fost întrebat despre posibilitatea normalizării contactelor cu Occidentul, la aproape doi ani de la invadarea Ucrainei.

Președintele rus spune că SUA reprezintă o „țară importantă și necesară” în lume, dar a adăugat că „politica sa de imperialism” împiedică relațiile cu Moscova.

Ar mai fi de menționat faptul că liderul de la Kremlin a deschis conferința făcând referire la economia Rusiei, despre care a spus că nu numai că își revine, ba chiar crește după ce a fost lovită puternic de sancțiunile occidentale, urmare a invadării Ucrainei.

Putin vrea și Odesa! „Este un oraș rusesc, toată lumea știe!”

Însă printre afirmațiile făcute în cadrul declarațiilor de joi s-au remarcat și cele ce vizează orașul Odesa – cel mai important port la Marea Neagră pe care îl mai controlează autoritățile de la Kiev.

Odesa este un oraș rusesc, toată lumea știe bine acest lucru!”, a spus Vladimir Putin. Potrivit liderului de la Moscova, sud-estul Ucrainei a fost întotdeauna pro-rus. „Acolo sunt teritorii istorice rusești”, a susținut Putin.


author avatar
Andrei Coman
1.248 afisari

19 COMENTARII

  1. cine are urechi de auzit sa auda.
    inclusiv intelijentii de la armata, melitie si servicii care atunci cand au plecat la diverse cursuri in sua erau oameni echilibrati, dar dupa ce s-au intors de la acele diverse cursuri zici c-a dat strechea-n ei de spalati pe creier ce-au devenit.
    acum se bucura de faptul ca brusc li s-au deschis usile si unii deja au ajuns in functii mari.
    totusi, dintre toti apostolii, doar iuda tradatorul a avut acces nelimitat la combinatiile potentatilor din vremea lui.
    el, uns cu toate alifiile si spalat pe creier de cei ce l-au folosit.
    stim apoi cu totii sfarsitul lui si rasplata pentru tradare.
    de retinut enuntul lui vladimir vladimirovici, caci pacea va veni cand vor fi atinse obiectivele… cine are urechi de auzit sa auda. asta daca nu cumva hora razboiului se va extinde si-n kaliningrad.

  2. Mare mincinos, cu două zile înainte de invadarea Ucrainei a declarat public că nu va face așa ceva. Cine îl mai crede pe acest individ?

  3. Eu stiam ca Odesa a fost din totdeauna resedinta de vara a Tzarilor Rusiei. Nu are nicio legatura cu Ukraina decat din 1954 cand Hrusciov a facut cadou Crimeea Ukrainei, de parca o dadea de la ma-sa din zestre.

  4. ucraina=rusia si rusia=ucraina. punct.
    si cu asta basta, ne-m saturat de kcat-urile si varsarile de sange pe care le-au facut anglo-americanii si cei din spatele lor peste tot prin lume in ultimii 100 de ani.
    noi trebuie sa ne vedem de ale noastre si sa luptam demografic, diplomatic si cultural pentru moldova si bucovina de nord.
    si mai important, sa scoatem bazele militare permanente americane din Patria noastra România.

    • si austria= germania fara punct, nu? sau basarabia=romania sau croatia=iugoslavia sau anglia=america etc.
      ce sa facem mah? sa luptam demografic si cultural pentru alte tari? si de unde sa scoatem bazele militare americane, din ce? patria noastra care patrie si care noastra , aia care ne-a tinut 42 + 34 de ani in umilinte foame frig torturi si crime cu toti analfabetii criminali lacomi si rapace la conducere? si probabil si vreo 69 de ani inainte da aia nu mai punem ca afost demult.
      mai usor cu painu’ pe scari tinere securist ca nu mai tine vrajeala neobolsevica. noi generatiile tinere ne-am saturat de minciunile voastre protocronist nationalist comuniste suntem mai mult pe partea lu’ asachi decat a grecoteiului mason de kogalniceanu. daca eram macar 3 state separate comunismul nu ar mai fi fost atat de crancen iar ceasca ar fi ramas doar un alt cretin conducator de c.a.p, probabil nici aia.
      moldova si bucovina tre sa fie independente ca si celelalte tari gen Transilvania Dobrogea, Banat Crisana Maramures tinute in robia spurcaciunilor valahe criminale fratricide – ca mircea ala batranu casatorit tot timpu cu unguroaice din foame de ciolan doar doar l-or baga regii ungari in seama – alungate de peste tot si mereu uneltitoare vezi alde bogdan, basarab, craiovestii si toata haita de hahalere vlahe. Voi n-aveti decat sa ramenti cu oltenii vostri daca or vrea ca si aia sunt satui de voi.
      Ajunge, vrem independenta si o vom obtine pe cadavrele voastre de banditi criminali comunisti!

      • bai prapaditule, România include mai multe provincii. Si nu se mânie din cauza asta. Noi suntem români, toti suntem români!
        ROMANIA MARE va fi si mai MARE prin alipirea de drept a Moldovei si Bucovinei de Nord.
        Patria noastra România de la Satu Mare la Drobeta, de la Craiova la Cernauti, de la Timisoara la Chisinau, de la Constanta la Covasna, de la Harghita la Cluj si de la Alba Iulia la Bihor.
        Peste tot o singura limbă română, o singură istorie a românilor, un singur popor român crestin-ortodox.
        Cu pace, neutralitate, cu Avram Iancu, cu Mihai Voievod, cu Stefan cel Mare si Sfant, cu Sfintii martiri Brancoveni, cu Sfintii inchisorilor, cu toata istoria noastră in acest spatiu milenar carpato-danubiano-pontic sub ocrotirea Sfantului Apostol Andrei.
        Asa cum s-au folosit sua de ucraina, tot asa se folosește rusia de austria cu ungaria la pachet.
        Putin nu este un senil ca bideu, Putin are gandire strategica si spre deosebire de boris eltin, Putin intelege bine istoria, respecta istoria si pune mare pret pe ea. Si intelege ortodoxia mai mult decat toti papistasii vostri la un loc.
        Iar daca excrecremisti din hungaria au din nou vise erotice, posibil ca hungaria va primi decat eventual Transcarpatia si cam atat, indiferent de cat de mult se umfla orban, udmr, bla, bla, bla si altii.
        ROMANIA ESTE si VA FI STAT SUVERAN, INDEPENDENT, UNITAR SI INDIVIZIBIL.
        SI in ue, INCA!

  5. putin vrea?!
    n-are cum putin, ca o zis la gigi24 si la antena sienen ca putin e bolnav tare si e pe moarte de vreo doi ani.
    daaa, chiar $i anal_i$$tul gradu tudor o confirmat tot.
    daca rusii iau kievul si cam toanta ucraina… gradu tudorii, mindrutii, ctpeii, usreii si toti paduchii inchinatori la guvid care ne-au turnat fake news in ultimii doi-trei ani… or sa-si mănânce de sub unghii.
    sa vezi atac de panica la mindruti, gradu tudori si tfl-isti cand va sustine putin discursul dupa ce rusii vor fi in liov.
    pe de alta parte, noi trebuie sa luam urgent distanta fata de ticalosii de americani… asta ca sa nu ne trezim peste noapte vecini si cu rusii si cu austro-ungarii.

  6. „Odesa este un oraș rusesc, toată lumea știe bine acest lucru!”
    este de fapt o oferta intr-un plan de pace.

    -celorlalti le ramane sa spune ce este ucraineean din restul teritoriului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger