AcasăȘTIRI EXTERNEOZN-urile spionează SUA? Obiect ciudat deasupra unei baze militare americane (VIDEO)

OZN-urile spionează SUA? Obiect ciudat deasupra unei baze militare americane (VIDEO)

În aceste zile, America a fost cuprinsă de „febra” obiectelor zburătoare neidentificate. Se analizează noi imagini despre ceea ce ar fi o observare în masă a OZN-urilor deasupra unei baze militare americane.

O nouă înregistrare a unei apariții OZN care ar fi fost văzut de peste 50 de persoane a fost făcută publică.

Are dimensiunea unui teren de fotbal

Luminile ciudate care au apărut pe cerul din Twentynine Palms, California, la aproximativ 150 de mile vest de Los Angeles, au fost analizate de experții în OZN-uri Jeremy Corbell și George Knapp.

Fotografiile și videoclipurile prezentate au fost făcute în luna aprilie a anului 2021, deasupra Twentynine Palms, California.

Se pare că obiectul avea dimensiunea unei jumătăți de teren de fotbal, sau chiar mai mare. Pușcașii marini americani au o bază în Twentynine Palms, astfel că multe dintre persoanele care au văzut luminile erau înrolate la acea vreme.

Incidentul a fost similar cu incidentul cu luminile din Phoenix din 1997, unde OZN-uri similare au fost observate în sud-vestul SUA pe parcursul a aproximativ trei ore.

author avatar
Andrei Ștefan
977 afisari

9 COMENTARII

  1. Mai Stefane ,ori esti un idiot ori un lautar !.
    Suntem in 26.05.2023 si tu dezgropi mortii ??, tu traiesti in trecut ?, te freaca grija de DABIJA ?,cine te-a platit ca sa muti atentia unor fraieri de la adevaratele crime care sunt
    executate zi de zi in numele libertatii si democratiei ?

    • Ce vorbești? Erau extratereștri care încercau să fure tehnologie militară americană. Arme, viruși, vaxxxinuri, rețete cu greieri și viermi, că ei n-au.

  2. DAR CE LE E FRICA DE NOI PARCA ZICI CE LE IA OZN SI IL DUC LA FEARE VECI DE ACEEA LE E FRICA

  3. Voi vorbiti da ozeneuri si aia de la „Ective Niuz – Stiri Nefiltrate” [1] vorbesc da o iacoana care a facut minuni in biserica de la Piata Muncii. M-am stricat de ris!

    [1] Aia de la „Ective Niuz” nu numai ca mi-au suspendat contul dar mi-au sters si toate mesajele! Inclin sa cred ca nu prea le-a placut ce-am scris… Ha! Ha!

    Alo, Procuratura?

    • Ciolovecule, waxere, nu ai de băgat niște doze în vene? Botnițe cîte porți pe rât?
      Crotalul electronic îl ai actuaizat? Ai toate cele patru doze injectate?

  4. Asta este OZN-ul cu care Clona ZoiAnus vrea sa fuga pe alta planeta ca sa scape de Curtea Martiala, dar ncio planeta nu i-a dat viza.

    Noi informatii de pe frontul Cabalei:
    Charles- original impreuna cu camila lui au fost executati putin de un trimbunal militar englez acum mai bine de un an, odata cu executarea Reptilei Mama – originala. Inmormantarea a fost a celei de a doua mascate care s-a jucat de-a regina pana au mierlit-o khazarii cu arma cu energie dirijata.
    Actorasul care a fost incornorat in rol de rege – marioneta a khazarilor, a fost deja shoparlit, adica i s-a implantat Vrilul. Intr-o imagine de la incornorare, cand sta pe tron ca era constipat, i se vede ochiul drept de reptila a carei pleoapa se inchide din lateral dreapta spre stanga (nas ).
    In iunie SUA Company va intra sigur in faliment.
    Exista doua variante de lucru dar a doua este cea care va fi aplicata.
    Prima ar fi ca s-ar declansa haosul asa cum doreste Cabala, dar Palariile Albe sunt cu planul in grafic asa ca si de aceasta data o sa le dea cu virgula satanistilor, si nu se va ajunge la razboiul civil mult dorit.
    A doua varianta si cea mai sigura, este ca SUA actuala se va uni cu Canada – nu stiu inca daca si cu partea controlata de francezi, iar Printesa Diana va fi incoronata pe 25 iulie ca Regina a UK si va ramane in SUA alaturi de Donald Trump caruia i se va recunoaste oficial victoria in alegerile din 2020 cu 80 744 263 de voturi.
    Pana la incoronare, se va declara Legea Martiala in toate cele 209 tari semnatare ale legii NESARA/GESARA, se va taia internetul, tv si radio actuale, se vor taia telefonia si curentul electric.
    Se vor face arestari in toate cele 209 tari, asa ca actualii politruci vor fi alesi pana la spanzuratoare ca sefi de celule. Se va introduce in toate cele 209 tari legea N/G si se va renunta la banii fara acoperire in aur.
    Va fi o vara fierbinte. Abia acum va fi incalzire GLOBALISTA, fiindca satanistii vor sta inghesuiti in celule pana sa le vina randul la streang.
    In Noul Testament in ,,Apocalipsa’’ scrie de cateva ori ca totul va dura 42 de luni, ori acest razboi satanist inceput in ianuarie 2020 se incheie in Iunie 2023, adica dupa 42 de luni.Din iulie este curatenia si aranjarea mobilei dupa reamenajarea ,,apartamentului’’.

    Iata-l pa Mascariciul shoparlit ,,regele’’ Charles de Cacao, cand sta constipat pe tron: https://twitter.com/i/status/1654936014656270336
    Atentie la ochiul drept si chiar si la cel stang.
    Recent l-am vazut in Daily Mail cu ochelari de soare ca sa nu-l vada ziaristii cand ii iau interviu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger