AcasăȘTIRI EXTERNEOrban anunță referendum pentru sancțiunile împotriva Rusiei: „Au fost decise de birocrații...

Orban anunță referendum pentru sancțiunile împotriva Rusiei: „Au fost decise de birocrații de la Bruxelles”

(sursa foto: Facebook/Orbán Viktor)

Premierul de la Budapesta dă de înțeles că vrea să afle părerea ungarilor pe tema sancțiunilor Uniunii europene la adresa Rusiei, ca urmare a conflictului din Ucraina. De unde și o „consultare națională” pe această temă.

Premierul ungar Viktor Orbon a anunțat un referendum privind sancțiunile impuse Rusiei de UE din cauza războiului din Ucraina, potrivit nordot.

Săgeți la adresa Bruxelles-ului

„Sancțiunile nu au fost decise democratic, ci au fost decise de birocrații de la Bruxelles și de elitele europene”, a declarat luni șeful Guvernului de la Budapesta. „Deși cetățenii Europei plătesc prețul, nu au fost întrebați”, a mai susținut acesta.

În cadrul unei „consultări naționale”, guvernul ungar va fi „primul din Europa care va întreba oamenii despre sancțiunile impuse Rusiei”, a spus Orban.

Când anume ar urma să aibă loc această consultare națională nu s-a anunțat încă.

Totodată, șeful Guvernului de la Budapesta a declarat luni, în Parlament, că Ungaria ar trebui să se pregătească pentru un război prelungit în Ucraina vecină, titrează nationalpost.com care preia Reuters. Oficialul ungar a criticat dur sancțiunile impuse de Uniunea Europeană Rusiei, despre care a spus că au dus la creșterea prețurilor la energie.

author avatar
Andrei Coman
400 afisari

11 COMENTARII

    • Vierme, marș la ge4p0ulimedia, aolo sunt iubitorii de racheți neonaziști.
      HOTĂRÂRILE DE IMPORTANȚĂ VITALĂ PENTRU O NAȚIUNE TREBUIE LUATE PRIN REFERENDUM.
      DAR DE UNDE SĂ ȘTIE UN DEVIANT CA TINE AȘA CEVA?

    • Foarte bine punctează individu Orban,nu ca n,ar avea și el păcatele lui ,însă UE o arde cu statul de drept ,cu libertatea cetățeanului,de exprimare pai dacă poporul spune într,o majoritate covârșitoare printr,un referendum, ca nu dorește ca Bruxelles sacsexamest3ce în treburile interne ,ca dorește suveranitate și nu vrea sa se smestece în războiul și interesele globalismului satanic ,atunci sa îmi respectam decizia ,nu sa l șantajatm distinsa madame ur..sula

  1. Ursula von der Leyen si echipa fac jocul Americii , nu pot intelege cum de nu se revolta toate tarile membre can vad rezultatele economice ale politicilor iresponsabile a celor din COMISIA EUROPEANA !,vezi gestionarea asa zisei pandemii si contractarile fabuloase a vaccinurilor,vezi amatorismul in povestea decarbonatarii gazelor si a asa zisei incalziri globale !,vezi gestionarea crizei energetice ,vezi intrarea economiilor tarilor UE in declin ,vezi cresterea somajului !,vezi devalorizarea euro !,ce dovezi se mai vor ca sa-si dea demisia aceasta CATASTROFA Ursula von der Leyen ?.

  2. Unde scrie in tratatul de aderare la UE ca esti colonie condusa de dictatura unor cocotzatzi?Sanctionati-l si pe JFK ca si el tot aia a facut,de ce credeti ca l-au impuscat in Dallas

  3. Orban are dreptate pentru gunoaiele care conduc UE acesti pedofili ,poponari si drogati fac interesul Diavolului drogat de peste Atlantic

  4. Bravo, ba Orbane!
    Asta isi apara tara si cetatenii, cu ca dulapul de la Cotroceni care ne vinde pe noi si interesele tarii pt. intersele oligarhilor vestici in Ukakaraina! A se vedea si cum au fost impinsi romanii sa sclavageasac in germania la sparanghel in plina pandemie!
    L-as schimba de dulapul de la cotriceni fara regrete si imediat cu Orban!
    …dar Joha, dupa ce ne-a vindut la bucata pt. priemul kargi, nu are nici macar decenta lui Ponta sa-si dea demisia de incompetenta!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger