AcasăȘTIRI EXTERNEOrban al Ungariei: nu-i vom lăsa pe activiștii LGBT să intre în...

Orban al Ungariei: nu-i vom lăsa pe activiștii LGBT să intre în școli!

Premierul ungar Viktor Orban a promis  că eforturile instituţiilor UE şi ale unor politicieni europeni de a-l determina să renunţe la legea care interzice promovarea homosexualităţii în şcoli vor fi zadarnice.

„Steagul curcubeu” flutură acum deasupra Uniunii Europene, dar unii europenii tot  sunt homofobi, cum tot încearcă să convingă plimbătorii de hârtii de la Bruxelles, între  „corectitudinea politică” și drepturile minorităților sexuale.

Dimpotrivă, LGBT încalcă fățiș drepturile majorităților, organizând manifestații-gigant, pretexte pentru a căuta, cu aere de victime voioase, noi prozeliți pentru mișcarea lor. Și sunt milioane. Prin urmare, unde-i homofobia? Școlile au rămas ultimul refugiu în care n-au năvălit. Cel puțin în Europa de Est.

”Parlamentul European şi Comisia Europeană vor ca noi să lăsăm activiştii şi organizaţiile LGBTQ în şcoli şi grădiniţe. Dar Ungaria nu doreşte acest lucru”, a scris  joi Viktor Orban într-un mesaj pe Facebook,  ziua în care în această ţară intră în vigoare legea care interzice folosirea în şcoli a materialelor care promovează homosexualitatea şi schimbarea de gen, precum şi a conţinuturilor pornografice.

“Aceasta este o chestiune de suveranitate naţională. Birocraţii de la Bruxelles nu au nicio treabă aici, orice ar face nu vom lăsa activiştii LGBTQ printre copiii noştri!”, a promis Orban.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a ameninţat miercuri Budapesta cu o nouă procedură de infringement dacă nu ”corectează” respectiva lege.

Tot joi, într-o acţiune de protest împotriva acestei legi, ONG-urile Amnesty International şi Hatter Society au ridicat un uriaș balon – evident –  în culorile curcubeului deasupra clădirii parlamentului de la Budapesta.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
1.398 afisari

9 COMENTARII

  1. BRAVO Viktor Orban! Dă-le peste bot! Ăstia trebuie starpiți precum gândacii dăunători. Ajunge cu degenerații si degradații ăstia. Nu putem lăsa să se întâmple toate astea în fața copiilor noștri. Sataniştii gay, homo si popo să se ducă dracului.
    Să-i ardă flăcările iadului. Pentru că ies in față să dea exemple MAJORITĂȚII. Ei sunt o minoritate de rahat care trebuie să rămână izolată în case. Nu pe străzi în fața noastră, a MAJORITĂȚII. NU în fața copiilor noștri. Gayi sunt dracii ce ne duc pe căile satanei!
    Contra naturii ce sunteți!
    GO TO HELL satan GAY!

  2. E teribil de dizgratios ba chiar gretos sa vezi 2 barbati ca se pupa pe gura.
    Asta face si crimele sa creasca la curcurbeu. Ultimul mort un curcurbitaceu din Spania dornic de facaleala.

  3. Domnul Hitler nu – i lasa sa se dezumanizeze in asa hal.Ce e prostia aia in loc sa te bucuri de frumusetea si parfumul unei domnisoare aspiri transpiratia si barba intepatoare a unui băutor de bere… Ai strangea frumos de pe steazi. Erau niste campuri specializate care iti reda demnitatea barbateasca in primul rand esentiala prin munca, educatie fizica si gimnastica de 3 ori pe zi, echilibru hormonal prin disciplinare la pregatire si notiuni militare si apoi deveneau demni de haina militara si o parte din ei cand redeveneau barbati, chiar serveau patria.
    Ce e monstruozitatea aia din poza? E normal asa ceva cand ai creeri pe umeri?

  4. A e beat. Vad o sticla. Bautura dauneaza grav sanatatii si luciditatii mintale. Si betivii sau alcoolici erau îndreptați in camp. Asta e o problema care naste final o monstruozitate. Ce inseamna aia sa iti pierzi mintile sa capeti curajul pentru ca apoi sa devii monstruos? E decadenta umana aia nu foloseste societatii dar si lor.

  5. Iohannis, Orban al nost (!), Ciotloș, si alți alogeni, vor sa facă ce nu au reușit alții, fanarioții sau cei venit pe tancuri, să ne denatureze ființa naționala, ba chiar sa o facă sa dispară, pe fondul natalității foarte scăzute. Sper că nu vor reuși, cu toate ca neaoșii nu se prea manifestă contra acestei aberații nenaturale. Din multe motive nu sunt iubitor de Ungaria, dar acest fapt nu mă face sa nu-l privesc nu mare admirație pe Orban, dar pe cel de la Budapesta, care demonstrează ca este un adevărat bărbat de stat, alături de polonezi si alți câțiva estici. numai noi ne facem preș in vata oricărui venetic care se vrea a fi conducătorul, din umbra , al României. Bravu Victor Orban.
    PS. Poate ” organele ” noastre de stat se vor hotărî sa nu mai bage prin beciuri pe cei care încă mai iubesc aceasta tara.

  6. Deci se poate dacă vrei sa aperi poporul! Păcat că slugile de la noi nu sint în stare, că poate dacă se ar alia mai multe tari europene nu ar putea impune pe față, mai ales în scoli. Treaba.lor ce fac , dar nu sa impui majorității.

  7. Eu nu am mai vazut de mult un baiat si o fata sa se sarute asa cu foc cum se saruta betivii aia 2.Azi mâine o sa iasa si pedofilii sa se sarute si sa vedem atunci uniue ce o sa faci cand un tatae ca Prigoana iti saruta fica ca Baimutenu sa vedem ce o sa faci intai i-a luat pe toti si radeam apoi m-au luat si pe mine si plângeam ca prostu ca nu am plecat cand plecau toti cu tiket.

  8. Numai cei anormali promovează homosexualitatea. Legile naturi sunt clare și foarte corecte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger