AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Orașul Herson, încercuit de armata rusă! Ploaie de rachete...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Orașul Herson, încercuit de armata rusă! Ploaie de rachete asupra aeroportului – VIDEO

hersonCe au găsit soldaţii ucraineni în Herson, după ce l-au eliberat de sub ocupaţie rusească. Iată cum trăia populaţia!

Herson, un oraș important din sudul Ucrainei, a fost atacat, marți dimineață, potrivit Serviciului de Stat pentru Comunicații Speciale.

Pe tot parcursul nopții s-au dat bătălii grele. În acest moment, orașul este înconjurat de trupele rusești.

„Orașul este de facto înconjurat, sunt mulți soldați ruși și echipament militar din toate părțile, au pus blocaje rutiere la ieșiri”, a declarat jurnalista Alyona Panina, care se află la Herson, pentru postul de televiziune Ukraine 24.

Potrivit acesteia, este deja dificil să se transporte alimente în magazinele orașului, deoarece depozitele sunt situate în afara orașului. Jurnalista a adăugat că locuitorii au încă apă, curent și electricitate, dar rămâne de văzut pentru cât timp.

Armata ucraineană ține piept rușilor

O filmare recentă, postată pe contul de Facebook al comandantului Forțelor Armate, arată atacul unei drone asupra unui convoi militar rusesc.

În imaginile făcute publice de comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valery Zaluzhny, se vede cum este aruncată în aer o coloană de echipamente rusești din regiunea Herson cu ajutorul unei drone de fabricație turcă, Bayraktar.

„Ce face Bayraktar, dătătoarea de viață! Satul Ciornobaiivka, regiunea Herson. Bun venit în iad!”, este mesajul transmis de Valery Zaluzhny.

author avatar
Andreea Vlad
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger