AcasăȘTIRI EXTERNEOraşul brazilian Petropolis, înghițit de inundații. Imagini apocaliptice! Bilanțul este terifiant: peste...

Oraşul brazilian Petropolis, înghițit de inundații. Imagini apocaliptice! Bilanțul este terifiant: peste 150 de decese – VIDEO

PetropolisOraşul brazilian Petropolis, înghițit de inundații. Imagini apocaliptice! Bilanțul este terifiant: peste 150 de decese - VIDEO

Oraşul brazilian Petropolis arată ca o zonă de război, din cauza inundațiilor catastrofale. Ploile torenţiale şi alunecările de teren care au lovit marți au făcut până acum peste 150 de victime, în timp ce zeci de oameni sunt dați dispăruți.

Autorităţile braziliene au confirmat 152 de decese. Au fost identificate 124 de cadavre, inclusiv cele a 28 de copii.

Poliţia a transmis că 165 de persoane sunt date dispărute după furtuna de marţi. Numărul celor dispăruţi a scăzut pe măsură ce au fost identificate mai multe cadavre şi familiile şi-au găsit pe cei dragi în viaţă.

Bilanţul final, care continuă să crească, rămâne incert. Salvatorii şi rezidenţii care îşi caută rudele dispărute continuă să sape printre grămezi de noroi şi moloz în acest oraş de 300.000 de locuitori din sud-estul ţării.

Potop peste Petropolis

În numai trei ore au căzut din cer 25,8 centimetri de precipitaţii, o cantitate la fel de mare ca cea din luna ianuarie la un loc. Primăria a declarat marți „stare de calamitate”. Sute de mașini și zeci de case au fost luate de ape, iar oamenii au intrat în panică, căutându-și disperați rudele și prietenii dispăruți.

Peste 500 de pompieri, ajutaţi de elicoptere, excavatoare şi de câini antrenaţi au fost mobilizaţi pentru a descoperi persoanele dispărute.

author avatar
Andreea Vlad
454 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger