AcasăȘTIRI EXTERNECAZUL DJOKOVIC. Se cere demisia premierului Australiei / Campionul sârb, deportat!

CAZUL DJOKOVIC. Se cere demisia premierului Australiei / Campionul sârb, deportat!

novak djokovicOpoziția din Australia cere demisia premierului Scott Morrison: „Au gestionat greșit cazul Novak Djokovic”

Scandalul creat în jurul expulzării din Australia a lui Novak Djokovic, numărul 1 ATP, este departe de a fi încheiat. Reprezentanții Partidului Laburist din Australia, partid aflat în opoziție, solicită demisia premierului Scott Morrison, considerând că o astfel de decizie l-a ”umplut de ridicol”.

Partidul Laburist din Australia a transmis că premierul Scott Morisson a gestionat greșit acest caz ”Djokovic” și, astfel, ar fi furnizat o nouă scânteie pentru mişcarea antivaccinare”.

„Premierul Scott Morrison a devenit ridicol pe plan mondial. El şi Guvernul său au gestionat greşit cazul Novak Djokovic, au subminat procedurile securităţii frontierelor Australiei şi au furnizat o nouă scânteie pentru mişcarea antivaccinare”, a declarat Kristina Keneally, membru a Parlamentului australian şi ministru de Interne al ”guvernului din umbră”, pregătit de opoziţie.

Premierul a explicat motivele deciziei: „Din motive de sănătate, siguranţă şi ordine”

Și fostul prim-ministru al Australiei, Kevin Rudd, l-a criticat pe actualul premier pentru cum a gestionat situația. „Morrison doar ce a pierdut în fața lui Novak Djokovic. Incompetență totală. Dacă nu l-ar fi vrut în țară, de ce i-au dat o viză, să zboare până aici? Toată această mascaradă a fost gândită ca o distragere de la realitatea că oamenii nu se pot testa”, a scris Rudd, referindu-se la problemele guvernului australian de a procura și a le trimite cetățenilor teste antigen rapide, potrivit Mediafax.

Premierul australian Scott Morrison a declarat duminică, 16 ianuarie, că decizia definitivă a tribunalului federal, de a menţine hotărârea de anulare a vizei lui Novak Djokovic, este justă și a precizat că a fost luată pentru interesul public.

Novak Djokovic a părăsit, duminică, Australia după decizia de expulzare luată de guvernul australian. Conform agenţiei Reuters, Novak Djokovici a plecat din Australia la bordul unui avion cu destinaţia Dubai. Luni, 17 ianuarie, ar fi urmat să joace la Australian Open, conform programului.

author avatar
Andreea Vlad
1.103 afisari

6 COMENTARII

  1. Șefii Australiei provin probabil din gardienii pușcăriei Commonwealth. Ar fi cazul sa li se facă teste psihologice inainte de a ocupa pozitii care le permite sa-si bată joc de „supușii” lor

  2. În cazul de fatā termenul este, cel mult, ” expulzat „, bā, ziarici vânduti, facuti din cea împutitā labā. ” Deportat” înseamnā cu totul altceva. Ce imbecili de cea mai joasā spetā scriu la ziare! Cum puteti fi, mā, atât de prosti?

    • Lasă, ca nici cu ziariști și postaci plătiți de banditu Soroș nu, mi este rușine, sa vezi in presa plătită gras de aceste ONG-uri ce propaganda și minciuni furnizează, asa ca, ușor cu puanu pe scări guster globalist

  3. Eu le-am zis astora de la National sa o dea pe fata asta,si pe altii,afara ca se fac de ras.Daca e praf ca jurnalizda o avea alte „calitati”.

  4. Australia, v-ați umplut de rahat.
    Vaccinati-vă toți politicienii la cap, că aveți probleme grave la mansardă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger