AcasăȘTIRI EXTERNEOperațiunea „Rambo” din Pădurea Neagră. Poliția germană urmărește de șase zile un...

Operațiunea „Rambo” din Pădurea Neagră. Poliția germană urmărește de șase zile un fugar înarmat cu săgeți și cuțit

Rambo

O operaţiune demnă de celebra serie „Rambo” se desfășoară în Germania, unde sute de poliţişti caută de șase zile un fugar înarmat cu un arc cu săgeţi, un cuţit şi cu una sau mai multe arme de foc cu care a dezarmat duminică patru poliţişti.

Oamenii legii au periat fin luni Pădurea Neagră, în speranța că vor pune mâna pe fugar, un bărbat fără domiciliu stabil în vârstă de 31 de ani, pe nume Yves Rausch. „Rambo din Pădurea Neagră” se află în război cu societatea modernă, un suflet „sensibil” traumatizat sau pur și simplu un rebel fără cauză, îl descrie The Guardian.

Sprijinite de elicoptere şi de câini, forţele de ordine, care folosesc şi camere termice, încearcă de duminică să îi dea de urmă. Autorităţile au difuzat o fotografie a fugarului. În fotografie Rausch are capul ras şi un mic barbişon. În alte imagini publicate de cotidianul Bild el apare în ţinută a forţelor speciale şi dispune de echipamente precum o lunetă ataşată la cască. El este cunoscut forţelor de ordine pentru diverse delicte de port ilegal de armă şi conflicte cu oamenii legii.

Un întreg oraș, în alertă

Anchetatorii cred că fugarul se deplasează pe jos dar perimetrul de căutare, o pădure deasă, oferă numeroase ascunzători potenţiale. Grădiniţele şi piscinele în aer liber din Oppenau, orașul unde a fost văzut ultima oară, au fost închise cu titlu de precauţie. Plimbările în pădure şi activităţile în aer liber au fost de asemenea interzise, iar survolurile aeriene ale regiunii sunt suspendate. Yves Rausch a reușit să dezarmeze 4 polițiști și le-a furat armele de foc în ceea ce susține mama lui că a fost un moment de „panică”.

Individul ar fi lăsat și o scrisoare, despre care unele ziare germane scriu că ar fi manifestul său, prin care se solicită o „viață armonioasă în natură”. Ziarul Bild a spus că textul seamănă cu eseul „Industrial Society and Its Future” scris de Theodore Kaczynski, cunoscut sub numele de Unabomber, unul dintre cei mai temuţi terorişti din istorie. Pe 3 aprilie 1996, autorităţile americane l-au prins, în cabana sa din Montana, făcându-l responsabil pentru moartea a trei persoane şi rănirea altor 23.

author avatar
Andreea Vlad
315 afisari

1 COMENTARIU

  1. A dezarmat 4 bravi polițiști germani?? Și de șaasăăă zile e de negasit..? E RAMBO bro! Circulă legende lansate de nemți bineînțeles,ca Cei mai buni polițiști din UUIIE sînt germanii.Cel mai bun serv.antitero din lume e RSGG parcă,adică tot ei! Eu nu crez! Ăl mai tare spionaj Bundesnchrichtdienst,tot ei zic! Dar cum zicea Leana ceaușăscu? Dovada unde e dovada?Așa se legendeaza ei ca sint cei mai buni,cei mai corecti,dar adevarul este ăsta! Un băiet dezarmă 4 bravi polițiști germani!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger