AcasăȘTIRI EXTERNEOMS cere să se renunțe la banii fizici! Criptomonedele, viitorul financiar în...

OMS cere să se renunțe la banii fizici! Criptomonedele, viitorul financiar în Noua Lume

OMS cere să se renunțe la banii fizici! După ce a tras lozul câștigător cu vaccinarea obligatorie, pe care sunt la un pas să o implementeze, Big Pharma își calculează profitul și pregătește următoarea mutare. În același timp, Organizația Mondială a Sănătății insistă asupra faptului că omenirea trebuie să scoată de pe piață, o dată pentru totdeauna, banii fizici! Viitorul îl reprezintă moneda digitală, susține OMS, care intervine, iată, într-o chestiune unde, în mod firesc, n-ar avea niciun cuvânt de spus. Dar când interesele o cer…

S-a vorbit mult despre nanocipul care ar fi injectat în persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2. Unii zic că-i o prostie, în timp ce alții îmbrățișează tot felul de teorii referitoare la controlul rasei umane. Cert e că în America și unele state nord-europene există persoane care și-au implantat un astfel de cip, încărcat cu toate datele personale, inclusiv informații despre sănătate și chiar conturile bancare. Despre asta e vorba, de fapt – banii digitali! Fără control asupra sănătății sale (vedem cum funcționează sistemul la nivel global, nu doar în România), omul își va pierde și independența financiară; nu va mai stăpâni el câștigurile și nici cheltuielile pe care le face, totul se va decide de la distanță, printr-un simplu „click” executat de cine are interesul. Într-o fracțiune de secundă, banii pot fi blocați, chiar mutați din cont în cazul unor situații când se impune o astfel de sancțiune (pentru comportament necorespunzător/ pentru cei care înoată împotriva curentului).

Comparativ cu ce înseamnă asta, feudalismul va părea ca o plimbare prin parc într-o zi de toamnă. Nu degeaba Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul OMS, spunea luna trecută că omenirea trebuie să se îndrepte spre banii digitali și să renunțe la cei fizici. „Banii de hârtie și monedele pot răspândi boli, pot răspândi virusuri”, ne-a „speriat” marioneta Big Pharma. Să fie șeful OMS un precursor pentru ce va urma? Sau deja am ajuns acolo? Să nu uităm că în multe țări scandinave numerarul este, cam peste tot, interzis; chiar și la o banală terasă se plătește numai electronic, inclusiv bacșișul lăsat ospătarilor!

Tot ce am scris până acum nu e o noutate pentru oricine a vrut să se intereseze despre ce urmează să se întâmple. De fapt, ONU a făcut public întreg planul, când l-a inclus în Agenda ID2020, proiect propus de Bill Gates, în numele unui parteneriat public-privat, inclusiv cu societatea civilă și diverse agenții din cadrul Națiunilor Unite. Agenda ID2020 reprezintă un program de identificare electronică și care folosește vaccinarea generalizată ca platformă pentru identitatea digitală. Programul urmărește să ofere o identitate digitală portabilă și persistentă legată biometric. Pe site-ul oficial, GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare, finanțată și fondată de Bill Gates, cu sprijinul coloșilor din Big Pharma), arată că reprezintă un parteneriat global pentru sănătate al organizațiilor din sectorul public și privat dedicat „vaccinării pentru toți”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.735 afisari

3 COMENTARII

  1. vai cate tampenii sunt in acest articol
    Cum ati dat peste cretinul care a scris aceasta idiotenie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger