AcasăȘTIRI EXTERNEMercenarii britanici capturaţi de ruşi cer să fie eliberaţi la schimb cu...

Mercenarii britanici capturaţi de ruşi cer să fie eliberaţi la schimb cu Medveciuk! / „Au fost legaţi la mâini şi picioare, apoi duşi să fie împuşcaţi!”

soldati capturatiOligarhul Viktor Medvedciuk scapă de arestul din Ucraina cu ajutorul britanicilor? Planul pus la cale

Televiziunea publică rusă difuzează luni apelul a doi prizonieri, pe care-i prezintă drept cetăţenii britanici Shaun Pinner şi Aiden Aslin, luaţi prizonieri în timpul unor confruntări armate în Ucraina, în care aceştia îi cer premierului Boris Johnson să le negocieze eliberarea.

Ambii bărbați, Shaun Pinner și Aiden Aslin, au vorbit după ce au fost somați să o facă de către un bărbat neidentificat. Imaginile au fost difuzate de televiziunea de stat Rossiya 24.

Luptătorii l-au implorat pe Boris Johnson

Imaginile au fost difuzate luni în jurul aceleiași ore la care Ucraina a difuzat o înregistrare cu Medvedciuk filmată de SBU, serviciul de informații al Kievului, în care bărbatul cere să fie schimbat pentru prizonieri ucraineni din Mariupol.

Pinner i-a propus direct lui Boris Johnson, atât în numele său, cât şi al lui Aslin.

„Dorim să fim daţi la schimb cu domnul Medvedciuk. Aș aprecia foarte mult ajutorul tău în această chestiune”, a spus el, menţionând că a fost tratat bine de ruşi.

Autorităţile ucrainene au pus sechestru recent pe 154 de bunuri mobile şi imobiliare ale politicianului ucrainean pro-rus Viktor Medvedciuk, care a fost arestat săptămâna trecută, în urma unei operaţiuni speciale a Serviciului de Securitate al Ucrainei.

author avatar
Andrei Ștefan
1.185 afisari

7 COMENTARII

  1. „National.ro” doresc sa va FELICIT pentru stirile corecte si nepartinitoare pe care le postari zilnic, cu o adevarata ETICA si DEONTOLOGIE profesionala. In felul acesta puteti fi siguri ,ca sunteti printre putinii adevarati jurnalisti din mass-media romana.

  2. Chiar au figura de „londonezi” get beget din regiunea Vladivostok. Chiar asa de tampiti sunteti ratatii de la national.ro?

  3. @(20,05). Baa..Stomacul tau este mai INTELIGENT,decat CREIERUL. Stomacul te anunta cand e gol, CREIERUL tau niciodata.

  4. Mercenarii lu’ peste prajit au inceput sa plîngă sa se vaite acum.Erau drogati ca si Boris al lor cand au luat decizia sa meargă în Ucraina.

    • Ei nu dar ei erau obisnuiti sa omoare oameni nevinovati priin irak, siria, asa misto in bazele nato , sa se duca sa mai arunce o bomba in sate, sa lupte asa ca barbatii. Nu stiau ce ii asteapta cu rusii. Sunt multe inregistrari cu mercenari din Marea Britanie, Olanda, Brazilia care au reusit sa fuga de acolo si unii si-au lasat si echipamentul ca si-au pus pe ei haine civile si insemne cu crucea rosie sa fuga ca nu ii lasau ucrainienii pe cei veniti sa lupte. Toti spuneau: aici nu este Afganistan sau Irak, aici este RAZBOI ADEVARAT! Mor oamenii, mor colegii langa tine. Au stat in frig transee pe unde au stat si s-au lecuit cei care au reusit sa plece, multi au plecat dupa ce a fost bombardata baza chipurile de antrenament nato de langa liov, cand au murit sute si sute au ramas schilozi.
      Ambii au fost prin teatrele de razboi, iar ala de 28 de ani a fost si acuzat de terorism, dar l-au lasat in pace cred ca acuzaasera pe cine nu trebuie si el era spion sadea l-au scapat rapid si trimis in alte teatre de lupta si asta scris in presa din marea britanie pe unde a mai fost.
      Eu ma mir: parintii lui sunt ”ingrijorati” dar cand se ducea sa omoare nevinovati pe unde s-a dus nu erau ”ingrijorati” spioni sunt acestia amandoi, amandoi casatoriti cu ucrainience, amandoi cu dubla cetatenie, sotia celui de 48 ani lucratoare la ONG, ce convenient, cuplu de spioni.
      Ambii sunt spioni de aceea i-a aratat Rusia, ca au mai multi mercenari dar nu ii arata, acestia doi ambii acelasi parcurs, cum erau ei cu azovitii ambii cu dubla cetatenie, ambii casatoriti acolo, ambii cu experienta in alte lupte… spioni

      Ucrainienii au fost primii care au aratat soldati rusi captivi la tv si atunci toti s-au bucurat prin msm, ii laudau, ma bucur ca mai citesc si stiri corecte!

  5. @ Ioana( 6.18 ). foarte corecta postarea ta. NISTE SPIONI, astia sunt mai periculosi ca ,mercenarii.!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger