AcasăȘTIRI EXTERNEOlaf Scholz şi Vladimir Putin au vorbit la telefon vreme de o...

Olaf Scholz şi Vladimir Putin au vorbit la telefon vreme de o oră. Ce i-a dezvăluit liderul de la Kremlin

olaf scholz putin ucrainaSCANDAL în Germania: un GREU din securitatea ţării, legături cu Rusia!

Olaf Scholz l-a îndemnat pe președintele rus Vladimir Putin, înttr-o discuție telefonică avută vineri, „să pună capăt imediat” războiului din Ucraina. În discuția telefonică, „cancelarul s-a declarat foarte îngrijorat”. „De câteva zile sunt imagini și informații groaznice care vin din Ucraina”, potrivit unui comunicat de presă al cancelariei.

Olaf Scholz i-a cerut liderului rus să „înceteze imediat toate luptele și să permită accesul umanitar în zonele de luptă”.

Putin i-a spus că vor fi alte negocieri cu Ucraina

Preşedintele Putin l-a informat pe cancelar că Rusia şi Ucraina au programat pentru acest sfârşit de săptămână a treia rundă de negocieri. Putin şi Scholz au stabilit să aibă noi discuţii”, a adăugat Guvernul Germaniei.

A doua rundă de discuții, desfășurată joi, nu a dat niciun rezultat de care avea nevoie Ucraina, a declarat un negociator ucrainean după încheierea discuțiilor. Cu toate acestea, coridoarele umanitare pentru civili au fost convenite în timpul acelei runde de discuții.

Delegaţiile Ucrainei şi Rusiei au ajuns, joi seară, în cursul negocierilor desfăşurate în Belarus, la un acord asupra creării de coridoare umanitare, posibil printr-un armistiţiu temporar, iar negocierile ar urma să continue în a treia rundă.

author avatar
Andrei Ștefan
1.397 afisari

11 COMENTARII

    • Minciună! Zelenski e la Kiev. Nu pune botul la toate prostiile debitate de propagă da rusă

      • TELEGRAM nu e al fratilor Nikolai si Pavel Durov ? Pavel s-a stabilit in Dubai , este inventatorul Vkontakte ( preluat de guvernul rus ) , taoist , vegetarian , mereu imbracat in negru si…miliardar .

  1. Oare Putin urmareste destabilizare in vest? Continuarea razboiului inseamna discutii contradictorii intre aliati, lipsa de petrol, gaz, metale rare, chiar si grane, inflatie, devalorizarea dolarului.

  2. @ Ba , sa ma ia mama dracu de prost , n-am mai auzit de un razboi in surdina , fara galagie pe front si de care sa nu se pomeneasca nimic in presa ….!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger