AcasăȘTIRI EXTERNEOlaf Scholz a transmis cum va traversa Germania iarna după ce Rusia...

Olaf Scholz a transmis cum va traversa Germania iarna după ce Rusia a închis „robinetul” spre Europa

olaf scholzCând ar trebui să intre în Schengen România şi Bulgaria, după părerea cancelarului Olaf Scholz

Cancelarul german este de părere că Germania e pregătită pentru sezonul de iarnă, chiar dacă Rusia a oprit fluxul de gaz spre Europa în urma unei dispute legate de războiul din Ucraina, cancelarul federal invocând modul în care guvernul său a abordat criza energetică.

Totuşi, nemţii au sacrificat ceva: mediul înconjurător. Ca să se încălzească la iarnă, au apelat la o sursă de energie poluantă.

Au repornit centralele pe cărbune

Peste 20 de centrale electrice pe cărbune au fost repornite sau menţinute în funcţiune, iar cele trei centrale nucleare existente vor funcţiona şi pe perioada iernii, a precizat cancelarul german la reuniunea de sâmbătă.

„Cu toate deciziile pe care le-am luat, putem spune în acest moment, înainte de iarnă – vom trece probabil prin asta împreună”, a spus Scholz, în cadrul unei reuniuni a formaţiunii sale de centru-stânga, Partidul Social Democrat (SPD).

Şi-au refăcut rezervele de gaze

Facilităţile din Germania pentru depozitarea gazului au fost încărcate, după ce în urmă cu un an s-au aflat la un nivel scăzut. De asemenea, se construiesc noi terminale pentru gaz natural lichefiat în zona de coastă din nordul Germaniei, ceea ce, împreună cu importurile din Norvegia şi Ţările de Jos, va asigura securitatea energetică a Germaniei, a susținut Olaf Scholz.

Sancţiunile impuse Rusiei din cauza războiului pe care îl poartă în Ucraina au făcut ca livrările de gaze către Germania să se oprească.

author avatar
Andrei Ștefan
455 afisari

5 COMENTARII

  1. Săsălăul ăsta idiot minte cu nerușinare. Mujicii nu au închis nimic, ioropenii idioți au „boicotat” gazele bune și ieftine ca să cumpere ceva scump și prost muricănesc.

  2. ”Olaf Scholz a transmis cum va traversa Germania iarna după ce Rusia a închis „robinetul” spre Europa
    Germania va facrica mega dusuri.
    Va pune policioare suspendate in dusuri si vor face baie cate 3 – 4 odata. Cel de sus va avea practic para de dus iar ala de la nivelul de jos se va spala cu zoaie.
    Cap de neamt!

  3. ALT HOMALAU RETARDAT….. S A UMPLUT …UNIVERSUL DE PO.PO.NARI SI MU…ISTI….LEPRE DE DOI BANI…..

  4. Bai natie de hitleristi cu cap de plumb, speram sa ajungeti sa traiti asa cum au trait cei din RDG, in anii `50, chiar dupa WW2, sa vedeti si voi cum e sa fii fericit si sa nu ai nimic 🙂 Chiar speram ca de data asta sa va draku pe toti, bai nazistilor ordinari si ipocriti, speram sa inghetati in casele voastre inghetate cu miile in fiecare zi, numai asa, sa aratati si voi cum mai e cu Sklava Ukro-naz-zia 🙂 Ha ha ha 🙂 Scapa numai cei care au si ceva creier in cap, restul toti ajung in Iadul Occidentului Colektivist 🙂

  5. Nemtalaii lucreaza cu termocentralele pe carbune bine mersi, in timp ce urla la romani sa-si inchida minele de carbune si termocentralele. Multumiri guvernantilor nostri ghiocei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger