AcasăȘTIRI EXTERNEOccidentul NU vrea pace în Ucraina! Boris Johnson l-a avertizat pe Macron...

Occidentul NU vrea pace în Ucraina! Boris Johnson l-a avertizat pe Macron să nu mai negocieze cu Putin!

Boris JohnsonOccidentul NU vrea pace în Ucraina! Boris Johnson l-a avertizat pe Macron să nu mai negocieze cu Putin!

Boris Johnson i-a spus lui Emmanuel Macron că un acord de pace cu Rusia ar provoca o „instabilitate de durată” și i-ar da lui Vladimir Putin permisiunea de a manipula lumea.

Cei doi lideri s-au întâlnit duminică la summitul G7 din Germania, după zile de critici la adresa președintelui francez și a dorinței sale percepute de a pune capăt rapid conflictului din Ucraina.

Macron trebuie să ia distanță față de Putin

Un purtător de cuvânt al Downing Street a declarat că cei doi lideri au convenit că este nevoie de mai mult sprijin pentru Ucraina din partea liderilor occidentali, dar că Johnson l-a avertizat pe Macron să se îndepărteze de un acord de pace negociat, potrivit The Independent.

Emmanuel Macron a fost acuzat că a oferit prea puțin sprijin Ucrainei și a fost criticat pentru că a menținut un dialog deschis cu Putin în timpul conflictului. Președintele francez s-a lăudat că a petrecut 100 de ore la telefon cu președintele rus.

Ucraina ar trebui să cedeze Rusiei teritorii

Boris Johnson și Liz Truss, ministrul său de externe, consideră că orice acord încheiat acum ar implica ca Ucraina să cedeze teritoriu lui Putin. „Președintele Macron a lăudat sprijinul militar continuu al premierului pentru Ucraina și liderii au convenit să intensifice această activitate”, a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street.

Prim-ministrul a subliniat că orice încercare de a rezolva conflictul acum va provoca doar instabilitate de durată și îi va da lui Putin licența de a manipula atât țările suverane, cât și piețele internaționale în permanență.

Vorbind înainte de întâlnire, Johnson a lăudat Germania, dar nu a menționat Franța, în timp ce a avertizat asupra „oboselii populației și a politicienilor”.

author avatar
Andreea Vlad
577 afisari

16 COMENTARII

  1. BORIS JOHNSON CA SI BIDEN VREA CA RAZBOIUL RUSIEI DIN UCRAINA SA CONTINUE PANA LA ULTIMUL UCRAINEAN.
    UK a mai vrut dupa caderea Germaniei in 1945 sa atace Rusia ,atunci s-a opus America .
    INTERESUL UK A FOST SA-SI MENTINA INFLUIENTA DE MARE PUTERE,DAR INCET INCET I S-A TOPIT PUTIRINTA .
    AZI UK LA REMORCA AMERICII VREA SA-SI REFACA CREDIBILITATEA !.
    TOCAND RUSIA IN RAZBOIUL DIN UCRAINA UK SI AMERICA SPERA SA SCADA PRESIUNEA DIN PACIFIC INTR-O CONFRUNTARE CU CHINA.
    JUCAND LA 2 CAPETE MAI MULT CA SIGUR VOR PIERDE.

  2. Dementul asta e sef la astia din UE. Cu ce tupeu da ordine.Nimeni nu are curajul sa-i dea peste bot. Al francezilor e pe post de sluga, e cu ciocul mic, face ce zice betivanul de la UK, ala care nu-i lasa pe pescarii francezi la pescuit.

  3. Uitați, va în Spania ce miting anti NATO sa făcut ieri, numit aceasta structura, ca una care vrea destabilizarea Europei, nicidecum pacea

  4. VALIZELE CU BANI ALE PRINTULUI CHARLES ERAU PENTRU PUSCOACE…CUM SA VREA U.K. PACE…SI CAMILLA DIN CE TRAGE LA MASEA?!
    POPOR DE SMINTITI…UITATI-VA CE MOACE AU SI STIM SI CATA MINTE VALABILA POT AVEA…

  5. Pe principiul fițuici național, dacă vine unu la tine în casa, te ia la bătaie și îți ocupa juma de casa, ar trebui sa negociezi cu el sa plece. Sau dacă te abuzează uni ar trebui sa discuți cu el sa negociezi sa nu te mai abuzeze.

    Prosti mai sunteti, nici măcar de propaganda nu sunteți buni.

    • Sunt iulius care imi umblu in fundul gradinii si ma cred deștept. Dar am avut doar doi neuroni si cu ei am mers pe patru doze. Pe scurt imi place pu la sa o mănânc. Si pe principiu, intr un bloc pot sa fac ce vreau in apartamentul meu, sa cresc gândaci, șobolani, păduchi, purici, ploșnițe, ca este apartamentul meu de membru lgbtq si nu conteaza daca orătăniilor mele invadează tot blocul. Eu sunt iulius cu ghiveciul spart si fac ce vreau

      • Te-as ruga sa nu fii prost, dar cred a e degeaba. Hai, fugi înapoi pe plantație acum 😉

  6. Sa-i tinem pe engleji sa nu i sparga nasu lui Putin, ai stiu cum sareau la domnul Hitler sa-i dea la goarna📯
    Asa fac când i calci pe coada.Sar la 📯

  7. ENGLEZII SUG CEL MAI MULT DIN UKRAINA…PANA LE VA DA PUTIN DE SUPT …PE BUNE! CASA REGALA BRITANICA CARATOARE DE VALIZE CU BANI MURDARI…LASATI MINCIUNILE CU CARITATEA SI OPERELE LOR DE BINEFACERE…JAF INTERNATIONAL…TRAFIC CU DE TOATE…

  8. Ce mai vrea Anglia? Nu a iesit din UE? Astia mereu au vrut si sustinut razboaiele sa fie de capul lor. De fapt vor razboi, nu pace pai cine-i mai nebun atunci? Ii mananca rau sa bage Pamantul in razboi. Nu au ajuns mortii de la mizeria de covid si ce-i ce pica pe unde apuca fara cauze cica, asaaaa. Sa fie de capul lor. Pedeapsa lui Dumnezeu asupra celor ce chinuie oamenii si nu se mai satura de bani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger