AcasăȘTIRI EXTERNEDeclarații incendiare făcute de Barack Obama după violențele de la Washington!

Declarații incendiare făcute de Barack Obama după violențele de la Washington!

(sursa foto: Facebook/Barack Obama)

Predecesorul lui Donald Trump s-a numărat printre cei care au reacționat la incidentele violente apărute miercuri, la Washington.

Barack Obama a transmis un mesaj prin intermediul paginii sale de pe o rețea de socializare în care îl critică fățiș pe liderul american în exercițiu, Donald Trump, fără să îi menționeze, însă, numele.

”Istoria își va aminti pe bună dreptate de violențele de astăzi (miercuri-n.n) de la Capitoliu, instigate de președinte în exercițiu care a continuat să mintă fără temei în legătură cu rezultatul unor alegeri legitime, ca de un moment de mare dezonoare și rușine pentru națiunea noastră. Dar ne-am păcăli singuri dacă am privi asta ca pe o surpriză totală”, se menționează în declarația postată pe contul de Twitter al lui Obama.

Biden va fi învestit pe 20 ianuarie

”De două luni, un partid politic şi ecosistemul media care îl însoţeşte au fost de prea multe ori reticenţi în a le spune susţinătorilor lor adevărul – şi anume că nu au fost alegeri extrem de strânse şi că preşedintele ales Biden va fi învestit la 20 ianuarie”, a mai transmis fostul lider de la Washington.

Patru oameni au murit și peste 50 de persoane au fost arestate în urma acestor incidente violente, transmite presa de dincolo de Ocean. De asemenea, cel puțin 14 polițiști au fost răniți, doi dintre ei fiind internați în spital, notează BBC.

 

589 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger