AcasăȘTIRI EXTERNEOamenii au ieşit în stradă din cauza restricţiilor impuse în pandemie. Scandal...

Oamenii au ieşit în stradă din cauza restricţiilor impuse în pandemie. Scandal în Austria! (VIDEO)

protestOamenii au ieşit în stradă din cauza restricţiilor impuse în pandemie. Scandal în Austria!

Încă o ţară este cuprinsă de proteste din cauza oamenilor care s-au enervat din pricina restricţiilor impuse în pandemie.

Mii de oameni au participat, sâmbătă, la Viena, la un marş de protest faţă de restricţiile decise de guvernul austriac în contextul pandemiei de coronavirus.

Manifestanţii, mulţi fără măşti, au scandat şi au afişat mesaje de genul: “Kurz trebuie să plece”. Austria, o ţară cu 8,9 milioane de locuitori, se află în a treia perioadă de lockdown, în care sunt deschise doar magazinele esenţiale.

Ţara a raportat până acum aproape 390.000 de cazuri de infectare cu coronavirus şi aproape 7.000 de decese cauzate de Covid-19.

Guvernul austriac nu cedează

Experţi în sănătatea publică au afirmat, după o întâlnire cu oficiali din guvern, că rata infecătrilor este prea mare ca să se ia în calcul relaxarea restricţiilor în acest moment.

Astfel că restricţiile rămân în vigoare, în ciuda protestelor.

author avatar
Andrei Ștefan
758 afisari

2 COMENTARII

  1. FFFFFFFFFFFFFF bine ! ..toata lumea in strada ! …pusca si pistolul la tiimpla guvernului !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger