AcasăȘTIRI EXTERNEO terasă le-a stricat concediul din Grecia: pe ce au plătit 510...

O terasă le-a stricat concediul din Grecia: pe ce au plătit 510 dolari. Le-a căzut faţa când au văzut nota de plată!

grecia granita

Doi turiști susţin că au fost înșelați cu nota de plată la unul dintre restaurantele din Mykonos. Se pare că și de această dată a mai avut-o loc o înșelătorie cu un cuplu din SUA.

Turiştii americani au mers la un bar pentru a servi cu o băutură chiar de la malul mării. Cei doi căutau un taxi să ajung înapoi la hotel, însă au văzut că restaurantul anunță că taxiurile pot fi chemat iar din interior.

Chelnerul nu le-a arătat meniul

Theodora McCormick din New Jersey a acuzat barul că are un „model de afaceri bizar” de „răpirea turiștilor și de a face oamenii nefericiți”.

„I-am spus soțului meu: ‘Oh, de ce nu chemăm un taxi și luăm o băutură’”, și-a amintit McCormick. „Asta a fost marea mea greșeală.”

Călătorii și-au dat seama pentru că ceva era suspect atunci când i-au cerut unui chelner un meniu de cocktailuri, iar acesta a preferat să spună cu voce tare o listă de opțiuni de băutură.

510 dolari pe 2 Martini, 2 beri şi stridii

Clienții au cumpărat două beri, două martini și o duzină de stridii, pe care chelnerul a făcut presiuni să le comande. Cuplul nu a putut să înțeleagă cifra exorbitantă care apărea pe nota de plată.

„A fost Mykonos; știam că va fi ridicol… 250 de euro, la asta ne gândeam”, a spus turistul cu experiență. „Dar am primit nota și era în jur de 500 de euro”, sau aproximativ 510 de dolari.

„I-am spus soțului meu: „Suntem într-o țară străină. Este ridicol, dar este evident un fel de înșelătorie. Vom plăti și vom încerca să ne ocupăm de asta mai târziu”, a mai zis femeia.

author avatar
Andrei Ștefan
2.841 afisari

14 COMENTARII

  1. Tepe, tepe. Sa fie o lectie invatata si sa nu mai comande decat dupa ce vad preturile pe meniu.

    • ete na nicio teapa aia stiau, este modul american de a crea buzz in jruul lor, au facut intentionat. Numai americanii si canadienii au chestia asta sa iasa in evidenta si o cauta sa faca scandal sa devina faimosi, sau sa desa in judecata sau una sau alta, astia wanna be influencers
      NUMAI AMERICANII sar de cur cu orice: rasism, ca am platit bagaj la low cost.
      Ca una ca alta
      Ca orice
      Attention seekers
      Terasa aia este super faimoasa de preturi, astia stiau, s-au dus intentionat sa faca scandal sa devina virali
      fimi-ar scarba de tot americanismul asta

  2. 2,5 Lei, la asta ne gândeam….dar am primit nota și era în jur de 5 Lei

    -pentru ca a intors si celalalt obraz:
    doza dubla!

  3. Americanii ăștia infecți..toata lumea știe că Mikonos este f scumpă..să meargă la Paralia Katerini atunci

  4. Vrajeala reluata in nestire. Cuplul de americani erau influenceri care se asteptau la pomană. Parca ei nu stiau de cat de scump e Mykonos. Eu stiu milionari romani care au venit cu bautura de acasa.

    • Stiau unde se duc, oamenii ca ei cerceteaza mereu locurile sa vada unde pot face poze. Nu fac decat poze si filme toata vacanta. Ori doreau gratis ori au cautat scandalul sa apara in presa. Au mai aparut doua la acelasi bar, articolul era numai cu poze cu ele lascive si ce stres au avut. Cauta atentie si probabil si sponsori dupa cum pozau?
      Treaba lor, noi stim ca este o prostie sa comanzi fara meniu

  5. Bbaaii..Andrei Stefan TU ai baut inainte de a scrie acest articol!??… CITEZ. :” ..taxiurile pot fi chemat iar din interior”!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger