AcasăȘTIRI EXTERNEO studentă din Ucraina a fost exmatriculată din cauza lui Volodimir Zelenski

O studentă din Ucraina a fost exmatriculată din cauza lui Volodimir Zelenski

Volodimir-ZelenskiO studentă din Ucraina a fost exmatriculată din cauza lui Volodimir Zelenski

O studentă din Harkov, care a spus pe reţelele de socializare că Volodimir Zelenski „este un clovn”, a fost exmatriculată de la facultate. Anunțul a fost făcut de Institutul Politehnic pe rețelele de socializare.

Instituţia de învăţământ a motivat prin faptul că nu tolerează poziţii anti-ucrainene.

Fata are 7000 de urmăritori pe Instagram

Administrația instituției afirmă că studenta anului doi, la specialitatea „Relații economice internaționale” a publicat pe rețelele de socializare mesajele calificate drept anti-ucrainene. Potrivit rectoratului, doar pe Instagram tânăra are peste 7000 de urmăritori.

Vom reacționa dur la orice manifestare anti-Ucraina. Astăzi, rectorul Institutului Politehnic din Harkov, Evghen Sokol, a semnat un ordin de exmatriculare a unei studente din anul 2 pentru declarații anti-ucrainene”, se arată într-un mesaj emis de instituție.

Secvența video nu mai este disponibilă, iar alte eventuale afirmații ale tinerii împotriva suveranității țării nu sunt citate de către instituția de învățământ.

author avatar
Andrei Ștefan
1.089 afisari

4 COMENTARII

  1. nu trebuie sa fii putinist ca sa vezi ca Zelensky face pe eroul pe cheltuiala poporului ucrainean. tot ce face el este sa escaladeze in loc sa atenueze conflictul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger