AcasăȘTIRI EXTERNEO româncă octogenară umbla cu o mică avere la ea, în supermarket,...

O româncă octogenară umbla cu o mică avere la ea, în supermarket, în Spania: 9.000 euro. Ce a urmat după ce a pierdut banii

O româncă octogenară umbla cu o mică avere la ea, în supermarket, în Spania: 9.000 euro. Ce a urmat după ce a pierdut banii

Angajații unui supermarket din Spania, Malaga, sunt dați exemplu de polițiștii spanioli după ce au anunțat că au găsit o geantă cu 9.000 d euro în interiorul magazinului.

Oamenii legii s-au deplasat la supermarket și au găsit un card, astfel că au identificat persoana care a pierdut banii.

De unde avea bătrâna banii?

Banii pierduţi de româncă au ajuns la cineva de bună-credinţă, întrucât au fost găsiți de o vânzătoare din supermarket care nu a ezitat să raporteze descoperirea la Poliția Locală. Datorită ei, în câteva ore, suma pierdută a putut fi recuperată de proprietară.

Poliţiştii au încercat să afle identificarea completă a posibilului proprietar al banilor și, în câteva ore, după ce i-au aflat numărul de telefon, au sunat-o pentru a o chema la sediul Poliției Locale din Mijas.

Bătrâna a explicat că, cu câteva zile înainte, a retras o sumă mare de bani pentru a face mai multe plăți și că, din cauza unei neglijențe, a uitat geanta pe un raft.

Angajata a salvat-o

Nu și-a ascuns surprinderea atunci când și-a primit banii. Nu în fiecare zi se pierd 9.000 de euro, iar apoi îți și sunt returnați”, notează jurnaliștii spanioli.

Oamenii legii i-au zis că angajata de la supermarket a fost cea care a făcut posibilă recuperarea banilor, grație onestității și rapidității în a anunța găsirea lor.

author avatar
Andreea Vlad
2.483 afisari

4 COMENTARII

  1. Vreau puulaaaa !!! Va rog, daca e cineva disponibil sa ma stringa de gat cu un penis gigant!!! Promit ca toata noaptea stau in genunchi sub clar de luna si il sug pana dimineata! Vreau puulaaaaaaa frumoasa, lunga si dreapta cu vene groase! Sufar de ejaculare prematura si incontinenta, pot fi numai pasivul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger