AcasăȘTIRI EXTERNEO româncă fura în Italia, ca-n filme. Carabinierii au urmărit-o şi ei...

O româncă fura în Italia, ca-n filme. Carabinierii au urmărit-o şi ei pe străzi, ca la Hollywood!

carabinieri ItaliaO româncă fura în Italia, ca-n filme. Carabinierii au urmărit-o şi ei pe străzi, ca la Hollywood!

O româncă a speriat Italia! Nu neapărat prin gravitatea infracţiunii, ci prin imaginaţia loviturii. Femeia a pus la cale un plan elaborat, pentru a fura din magazinele din oraşul Avezzano.

S-a folosit de fiica ei mică, pentru asta, o copilă pe care o transporta într-un cărucior de bebeluşi.

A modificat căruciorul ca să fure

Cum fura românca din supermarketuri? Scenariul era de fiecare dată acelaşi. Pe imaginile sistemului de supraveghere, se vede cum o femeie distrage atenţia personalului responsabil de raion, apoi ia brusc marfa de pe rafturi şi o ascunde într-un cărucior în care se afla un copil.

Căruciorul copilului fusese modificat pentru ca bunurile furate să treacă nedetectate de sistemele antifurt din magazine. Anchetatorii au identificat şi autovehiculul cu care românca se deplasa pe străzile din centrul oraşului Avezzano, în căutarea magazinelor de unde urma să sustragă diverse bunuri.

Carabinierii au urmărit-o cu maşina

Poliţiştii au oprit maşina în trafic şi au efectuat percheziţionări, reuşind astfel să recupereze multe din bunurile furate de româncă. Carabinierii au găsit şi căruciorul modificat, de care femeia se folosea pentru comiterea furturilor. Atât maşina, cât şi căruciorul au fost confiscate.

Tânăra româncă, rezidentă în oraşul italian Napoli, a fost plasată sâmbătă, 2 octombrie, în arest la domiciliu. Ea este acuzată de mai multe furturi comise în magazinele din localitatea Avezzano. Acesta a acţionat cu un complice, tot român, care nu a fost încă identificat.

Atât mașina, cât și căruciorul au fost confiscate.

author avatar
Andrei Ștefan