AcasăȘTIRI EXTERNEO româncă a reuşit să prevină o eventuală crimă, după ce a...

O româncă a reuşit să prevină o eventuală crimă, după ce a tras cu urechea la o discuţie telefonică, într-un tren din Spania

politia

O româncă a devenit eroină după ce a reușit să oprească un tren, pentru ca poliția să verifice un bărbat care își amenința, la telefon, fosta parteneră că o va ucide.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, care își câștigă existența în Spania, călătorea cu trenul împreună cu soțul, Andrés (spaniol), din comuna sa natală spre București, când a auzit cum un bărbatul care stătea alături își amenința partenera sa la telefon.

A înregistrat convorbirea

Lavinia a reușit să-l înregistreze, discret, pe bărbat, apoi a trecut într-un alt vagon, a vorbit cu conductorul și a sunat la 112.

O să o omor, de data aceasta nu mai scapă. O bag în cimitir. Îi dau foc la casă cu ea și cu părinții ei înăuntru”, a strigat bărbatul ameninţător.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lavinia Dutza (@lavinnia11)

„De fiecare dată, amenințările la adresa fostei sale iubite erau tot mai grave. Ea îi cerea să o lase în pace și îi amintea că au un fiu. El îi spunea că nu avea de gând (să o lase în pace – n.r.) pentru că ori e cu el, ori moare”, a povestit Lavinia pe Instagram.

Poliţia a oprit trenul

Imediat după ce a înregistrat întreaga scenă, femeia a mers într-un alt vagon și a sunat la 112, iar autoritățile au oprit trenul în care se afla ea și bărbatul recalcitrant și pus pe ”fapte mari”.

Da, a venit poliția, dar doar ca să-i spună să se poarte bine. Să nu mai vorbească așa…. dar nu mi-au cerut înregistrarea și nici nu au luat vreo măsură. Cred că astfel de lucruri sunt cele care duc la nenorocirile de mai târziu”, a mai spus Lavinia.

Românca a rămas dezamăgită şi de atitudinea celorlaţi călători din tren, pentru că nimeni din vagon nu a intervenit să îi atragă atenția bărbatului recalcitrant.

author avatar
Andrei Ștefan
505 afisari

4 COMENTARII

  1. Abia dupa ce o omoara intervine si politia ,dar si atunci sta 3 ore la usa ca nu au mandat Li se aduce cu greu mandatul ,ei ma stau sa-si traga sufletul si apoi bajbaie si gasc usa respectiva Uneori nimeresc la alta usa si dupa maltratari si speriatul copiilor mai dau un telefon la sef sa-i spuna acesta exact usa.

  2. Un caz cu poliția din BR, când a fost sesizată nu doar într-un caz cu amenințări verbale ca in articol, CI PT. AGRESIUNE FIZICĂ ÎN PUBLIC, ziua în amiază mare!
    Un nebun cunoscut cu probleme psihice a bătut fără motiv un trecător pașnic. După anunțarea la 112 si până a sosit poliția ( un polițist+ 3 jandarmi), nebunul a dispărut. A sosit echipa de poliție și-a notat povestea si dusă a fost.
    7 zile mai tarziu nebunul si-a bătut părinții, pe mama-sa ( deja bolnavă de cancer) bagand-o in spital!
    Spune-ti și voi ce ar fi meritat echipa de polițiști ? Daca-l bagă de la prima agresiune la psihiatrie, cum de altfel era și vorba s-o facă, mai ajungea nebunul sa-si bată părinții?

  3. Gunoi. Constitutia garanteaza secretul corespondentei si al comunicatiilor private…si se mai gasesc destui idioti care sa laude „trasul cu urechea” …

    Pentru Procuratura: Un bucatar Rus si citiva puscariasi au pocnit NATO peste bot la Bakhmut! Dati-va cu capu’ da petetzi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger