AcasăȘTIRI EXTERNEAmerica, în pragul unei noi revolte! Bărbat de culoare, ciuruit de 60...

America, în pragul unei noi revolte! Bărbat de culoare, ciuruit de 60 de gloanțe / Polițiștii au tras asupra lui de 90 de ori! – VIDEO

Jayland WalkerO nouă operațiune brutală a poliției americane. Bărbat de culoare, ciuruit de 60 de gloanțe / S-a tras asupra lui de 90 de ori - VIDEO

Un bărbat de culoare de 25 de ani a fost ucis într-o operațiune a poliției din Akron, statul american Ohio, Statele Unite, după ce a refuzat să oprească la un control în trafic, a coborât din mașină și a fugit.

Poliția din Akron a difuzat duminică mai multe imagini de la operațiunea care a avut loc pe 27 iunie, potrivit USA Today. Victima nu are nici cea mai mică șansă să scape de focul în serie tras de ofițerii americani.

Victima n-a avut nicio șansă

După ce Jayland Walker și-a abandonat mașina și a fugit, polițiștii au tras în jur de 90 de focuri. Avocatul Bobby DiCello a descris materialul video ca fiind brutal. El susține că trupul victimei are 60 de răni prin împușcare. Poliția a confirmat numărul plăgilor.

Cei opt ofițeri implicați direct în incident au fost trimiți în concediu administrativ, iar orașul și-a anulat evenimentele cu ocazia Zilei de 4 iulie.

„Corpul lui este ciuruit de gloanțe, fața lui este ciuruită de gloanțe, este o priveliște zguduitoare”, a spus avocatul, pentru Beacon Journal. Primarul Dan Horrigan le-a cerut oamenilor din Akron să rămână calmi. El a numit filmările de pe camera de corp a unui ofițer drept „sfâșietoare”. „Este foarte greu de acceptat”, a spus el, la o conferință de presă.

Comunitatea locală, în stare de șoc

Sute de oameni s-au adunat în centrul orașului duminică după-amiază pentru un miting organizat de capitolul Akron al NAACP. Mulți purtau pancarde și scandau „Nu mai murim” în timp ce mărșăluiau spre Primărie. Parlamentarii de culoare, inclusiv reprezentanți ai orașului și ai statului, au vorbit cu mulțimea.

author avatar
Andreea Vlad
957 afisari

11 COMENTARII

  1. Si daca era alb nu il impuscau? De la controlul politiei NU SE FUGE, in caz contrar consecintele sunt cunoscute. Ala se stia cu musca pe caciula daca a fugit. Mai bine nu fugea si acum era in viata.

  2. Salut brutalitatea politistilor si sper ca in viitor, la fel sa se intample si cu ciorile din Ferentari care isi pun cortul in mijlocul strazii iar politia vine de 3 ori sa se roage de ei si ii ignora!

  3. BA,CRIMINALILOR DE OAMENI SARACI.VA OMORATI PROPRII AZMERICANI.
    MAICA RUSIA NU-SI OMOARA,CU 100 DE GLOANTE,UN RUS SARAC.
    PE DUSMANI DA,DA-fascisti,nazisti,broaste azmericane,u–craniene
    DACA II AZMERICAN I-O TRAGE SI LUI..!!!DE MII DE ORI.
    AZMERICA DUTE LA DRACUL CU AIA 279 DE ANI DE FURTURI SI CRIME.
    AI DAT 2 BOMBE ATOMICE IN 1945.INTRE 1952-2010,AU FACUT 60 DE RAZBOAIE CIVILE
    HAI,BA,RETARDATILOR DISPARETI IN COSMOSUL DIAVOLULUI.
    PAI,AVETI 5 STATII ORBITALE.MUTATI-VA ACOLO CU TOTI MILIARDARI CRIMINALI

  4. 90 spre el si jumate s-au gus aiurea daca le numaram si pe cele care nu erau fatale! 😀

  5. Daca era vreun alb nu se cracana nimeni.In America politistul are de multe ori a alege intre a ucide si a fi ucis.Nu are alta optiune.

  6. Daca a fugit si nu a tras cu arma e de datoria politiei sa avertizeze si sa-l incatuseze pentru identificare. Daca au tras doar ca fugea de ei nu e normal poate fugea de frica.

  7. Nu e prima data cand se trage aiurea. Sa nu uitam luptatoarea Air Force o alba impuscata in git de un negru pe 6 01.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger