AcasăȘTIRI EXTERNEO navă comercială rusească a rămas fără combustibil şi a cerut ajutor...

O navă comercială rusească a rămas fără combustibil şi a cerut ajutor de la o navă din Georgia. Dialog incredibil – VIDEO

navaO navă rusească a rămas fără combustibil şi a cerut ajutor de la o navă din Georgia. Dialog incredibil - VIDEO

O navă comercială rusească a rămas fără combustibil şi a cerut ajutor de la o navă de mentenanţă din Georgia, însă militarii ruşi s-au lovit de un refuz categoric la georgienilor.

Momentul în care marinarii ruşi şi cei georgieni au discutat a fost filmat de la bordul navei georgiene.

Pe imaginile publicate pe Twitter se poate observa cum comandantul georgian îi întreabă pe marinarii de pe nava care solicitase ajutor dacă sunt ruşi.

”- Sunteţi ruşi?

– Da.

– Nu vă vom ajuta cu combustibil.

– Cine vorbeşte?

– Comandantul adjunct al navei din Georgia. Navă rusească, să vă duceţi ***.

– Dar nu mai avem decât vapori în rezervor.

– Atunci grăbiţi-vă, invadatorilor! Trăiască Ucraina!”, a fost dialogul dintre comandantul georgian şi marinarii de pe nava rusească rămasă fără combustibil.

Blindat rămas în „pana prostului”

Zilele trecute, s-a viralizat pe rețelele de socializare un clip video cu un șofer ucrainean care oprește în dreptul unui blindat rămas în „pana prostului” și intră în discuție cu militarii ruși.

author avatar
Andreea Vlad
844 afisari

8 COMENTARII

  1. Andreea Vlad, ori ești aeriană chiar dacă mai repede ești proastă: nava comercială cu … militari ruși ! Oricum comportamentul georgienilor este lamentabil

    • Aerian nu sunt ca n-am aripi , mai repede sunt prost , am jucat babaroase sub pasarela garii , nu mi-a placut la scoala ….

  2. O coloană a armatei ruse în drum spre Kiev se oprește lângă un deal. De după el se aude dintr-un megafon: „Un soldat ucrainean e mai tare decât 10 soldați ruși!”. Iritat, comandatul rus trimite 10 soldați peste deal, se aud împușcături, strigăte, apoi liniște, nici unul nu se mai întoarce. Iar megafonul: „Un soldat ucrainean e mai tare decât 100 de soldați ruși!”. Enervat, comandantul rus trimite 100 de soldați peste deal. De data asta se aud și mai multe împușcături, zgomot de lupte, apoi liniște și nimeni înapoi. Aceeași voce: „Un soldat ucrainean e mai tare decât 1000 de soldați ruși!”. Scos din sărite, comandantul rus trimite o mie de soldați peste deal la atac! Urmează zgomote de mare bătălie, strigăte, răpăituri de gloanțe, apoi iar nimic, liniște. Apare însă acum un soldat rus grav rănit târându-se spre ai lui. Reușește să ajungă aproape de ei și le strigă cu ultimele puteri: „Nu vă duceți! E o capcană! Sunt doi!”.😆😅

  3. Io ling de zor vanga Raionului , mi s-a sclipetit varful limbii si am buzele jupuite , umblu in posetuta dupa niste strugurina …….hihihihihihi

  4. muhaha mai tastati troli nenorociti cat mai aveti 50 kopeici sa mai cumparati o paine. intr-o saptamana o sa rageti de foame in fata tastaturii! :)))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger