AcasăȘTIRI EXTERNEO lume fără cash. Pasul 1: în America, Federal Reserve nu mai...

O lume fără cash. Pasul 1: în America, Federal Reserve nu mai bate monedă!

La începutul pandemiei Covid-19, o criză de hârtie igienică provoca isterie la Antipozi și râsete în restul lumii. Dar cine mai râde acum, când Federal Reserve nu mai bate monedă și lasă America fără „rest” la cumpărături?!O lume fără cash, parte a mega-planului pregătit de Noua Ordine Mondială, este un deziderat tot mai aproape a se împlini. Când finanțele din SUA strănută, piața valutară de pe tot globul răcește!

Fără posibilitatea de a mai da rest clienților care își fac cumpărăturile în magazinele lor, patronii/ proprietarii de „shop-uri” forțează, practic, trecerea de la cash la card. Toate plățile se fac, acum, prin transfer online (vezi exemple destule în nordul Europei), ceea ce nu este decât în beneficiul NWO, care urmărește ștergerea definitivă a banilor cash.

Cine a studiat daunele provocate de elita planetei, care folosește pandemia Covid-19 drept pretext pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale, a putut observa trei teme recurente amestecate cu isteria:

1.    Un vaccin obligatoriu pentru toată populația globului;

2.    ID digital sub forma unui pașaport de imunitate;

3.    O societate a viitorului fără numerar.

Doar o coincidență? Se prea poate, dar când aceleași teme sunt prezentate și-n Biblie, vezi Apocalipsa după Ioan, parcă alte gânduri îți trec prin minte…

Rob Rowe, proprietarul supermarketurilor IGA (un binecunoscut lanț alimentar din SUA), afirmă că, în mod normal, primește monede de la bancă, numai că acum i s-a spus, în clar, că nici banca nu are fiindcă FED a „uitat” să mai bată monedă! „Am ajuns să le cerem clienților să aducă ei mărunțiș fiindcă noi nu avem cum să le dăm rest. Este o adevărată lovitură pentru noi, pur și simplu nu putem obține monede, nu avem de unde! Va trebui să mergem doar pe cumpărături cu cardul…”.

Drept răspuns la problemele din piață, șefii Federal Reserve au anunțat  formarea unui grup operativ, inclusiv cu reprezentanți ai băncilor și delegați ai comercianților cu amănuntul, care să vină cu recomandări, până la sfârșitul lunii iulie, pentru a aborda problema lipsei monedelor. De ce nu bate FED monedă? Nimeni nu a pus întrebarea asta și nici board-ul instituției nu a atins subiectul.

În aceeași situație este și Frank Wallmeyer, proprietarul Standard Feed&Seed, de lângă Downtown. De la sfârșitul lunii iunie, nici acest om de afaceri nu a mai putut accesa suficiente monede de la bancă pentru a-și alimenta cu unitățile comerciale. Atunci, Wallmeyer a apelat la familie, prieteni și vecini, ba chiar și la bancherul personal, cerându-le tuturor să-l ajute cu obținerea prețioaselor monede.

Monetăria SUA spune că producția de monede este serios redusă deoarece banii cash răspândesc noul coronavirus. În plus, instituția a aplicat măsuri pentru protejarea angajaților și se lucrează la volum minim, spre a preveni declanșarea unui focar de Covid-19.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.698 afisari

1 COMENTARIU

  1. Problema este că FED o banca privata nu ar fi trebuit NICIODATĂ SĂ TIPĂREASCĂ BANCNOTE,CI STATUL/GUVERNUL AMERICAN!.FED tipărește bancnote apoi le împrumută SUA și percep chirie/comision,astfel cauzînd o datorie perpetua și inflație(tipărirea banilor fara masura,nu este supusă nici unui control al statului sau guvernului,ci fiind la bunul plac al proprietarilor FED-dușmanii lui Trump) Inundînd lumea cu hărtie fără valoare,(deoarece cit timp era dolarul acoperit cu aur nu a existat inflație timp de 200 de ani,intre 1713-1913) ei pot cauza oricînd razboaie,lovituri de stat,crize,crahuri economice,și sa preia pe nimic mare parte din bogatia planeteti.Dar cel mai grav este ca vor sa acapareze puterea politica încît Umanitatea sa le fie sclavii ,și sa fie anticreștini,sa uite de Dumnezeu.De asta se inchid biserici,se incendiaza ! De oamenii lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger