AcasăȘTIRI EXTERNEO lucrătoare sexuală și-a vândul copilul pentru că „o deranja din muncă”

O lucrătoare sexuală și-a vândul copilul pentru că „o deranja din muncă”

O lucrătoare sexuală și-a vândul copilul pentru că „o deranja din muncă”

O lucrătoare sexuală de 23 de ani și-a vândut bebelușul pentru echivalentul 1.200 de lire sterline pentru că acesta „o deranja” din „muncă”.

Poliția a fost anunțată abia după ce tatăl copilului a raportat că mama a dispărut cu fiul său, la trei săptămâni după ce a născut. Femeia și o prietenă a ei au fost arestate.

Copilul „îi strica afacerile”

Mama copilului a fost arestată de poliția statului Ogun din Nigeria pe 18 august, în urma unui pont primit de la tatăl copilului.

Bărbatul a declarat poliției de la sediul diviziei de poliție din Mowe, statul Ogun, că a avut o „relație cu lucrătoarea sexuală Mary Olatayo, ceea ce a dus la sarcină”.

El a spus că a închiriat un apartament pentru ei, unde au locuit împreună, până când ea a dat naștere fiului lor, scrie Daily Star.

La trei săptămâni după naștere, el susține că Mary a dispărut, luându-și fiul cu ea. Potrivit Daily Post, Mary s-a mutat la un hotel pentru a se „cupla” cu un alt bărbat.

„Toate eforturile pentru a afla unde se află copilul s-au dovedit zadarnice”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Ogun, Abimbola Oyeyemi, citat de bărbat.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că, în timpul interogatoriului, Mary „a mărturisit poliției că a vândut bebelușul unei persoane din statul Anambra cu suma de 600.000 de naira.

„Ea a mărturisit că prietena ei, Chioma Esther Ogbonna, a fost cea care a condus-o la cumpărătorul din acest stat și că amândouă au împărțit banii în mod egal”.Chioma a fost și ea arestată.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că Mary „este o damă de companie care consideră că bebelușul o deranjează din muncă și îi strică afacerile, de aceea a decis să scape de el”.

author avatar
Tudor Borcea