AcasăȘTIRI EXTERNEO lege ar putea fi modificată după ce Trump s-a plâns că...

O lege ar putea fi modificată după ce Trump s-a plâns că nu are presiune la duș: „Părul meu trebuie să fie perfect!”

Situație neobișnuită în SUA: O lege ar putea fi modificată după ce Trump s-a plâns că nu are presiune la duș: „Părul meu trebuie să fie perfect!”Situație neobișnuită în SUA: O lege ar putea fi modificată după ce Trump s-a plâns că nu are presiune la duș: „Părul meu trebuie să fie perfect!”

Statele unite ale Americii ar putea modifica o lege după ce președintele țării, Donald Trump, s-a plâns că are parte de neplăceri atunci când face duș. Astfel, normele privind presiunea apel la duș ar urma să fie schimbate.

Președintele SUA a povestit prin ce neplăceri trece atunci când face duș, precizând că „nu știu ce părere aveți voi, dar părul meu trebuie să fie perfect”.

„Faci un duș, iar apa abia curge. Vrei să te speli pe mâini, nu curge apa. Ce e de făcut? Stai acolo mai mult timp? Faci un duș mai lung? Pentru că, nu știu ce părere aveți voi, dar părul meu trebuie să fie perfect. Perfect!”, a declarat recent Donald Trump.

Obiceriurile de duș ale lui Trump schimbă legea

În Statele Unite ale Americii, o lege adoptată în 1992 prevede că prin „para” de la duș nu pot trece mai mult de zece litri de apă pe minut. Însă, în prezent, administrația Trump vrea să modifice, eliminând această limită, propunerea fiind înaintată în Congres de Departamentul pentru Energie.

Modificarea legii a fost întâmpinată și de reacții potrivnice, organizațiile de mediu descriind-o drept „risipă”. În același timp, acestea se oferă să îi facă rost liderului de la Casa Albă de un cap de duș mai performant, potrivit CNN.

Totodată, o asociație pentru protecția consumatorilor a estimat că, în Statele Unite, capetele de duș “au atins un nivel înalt de satisfacție”. În plus, limita impusă prin legea din 1992 îi ajută pe oameni să facă economie când vine vorba despre facturi.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger