AcasăȘTIRI EXTERNEO influenceriță vegană a murit la doar 39 de ani, după ce...

O influenceriță vegană a murit la doar 39 de ani, după ce organismul i-a cedat. Se axase pe o dietă bazată pe fructe exotice

sursa foto: playtech.ro

O influenceriță vegană și-a găsit sfârșitul la doar 39 de ani. Ar fi trăit cu o dietă bazată pe fructe exotice.

O cunoscută influenceriță care a ținut o dietă cu fructe exotice a „murit de foame și epuizare” la doar 39 de ani, potrivit mirror.co.uk. Rusoaica Zhanna Samsonova a trăit în Asia de Sud-Est și a consumat o dietă exclusiv crud-vegană (raw vegan) constând din „fructe, muguri de semințe de floarea soarelui, smoothie-uri de fructe și sucuri” în ultimii cinci ani, conform aceleiași surse.

Tânăra era cunoscută în mediul online drept Zhanna D’Art. Promova alimente crude pe rețelele de socializare. Și avea un număr mare de urmăritori, de ordinul milioanelor. Ea ar fi murit pe 21 iulie.

 

„Am fost îngrozit”

Un prieten al tinerei Zhanna – a cărui identitate nu a fost dezvăluită – a povestit că atunci când a văzut-o, în urmă cu câteva luni, în Sri Lanka, „părea epuizată”.

„Au trimis-o acasă pentru tratament. Cu toate acestea, ea plecat din nou. Când am văzut-o în Phuket, am fost îngrozit”, a declarat persoana respectivă.

„Locuiam cu un etaj deasupra ei și în fiecare zi îmi era teamă că-i găsesc trupul fără viață dimineața”, a adăugat prietenul.

Un alt prieten a susținut că în ultimii șapte ani unul dintre alimentele ei preferate a fost durianul, a precizat Time News. E vorba de un fruct țepos cunoscut pentru mirosul respingător.

Ce spunea tânăra: Îmi place să îmi creez propriile rețete

„Îmi văd corpul și mintea transformându-se în fiecare zi”, a scris Zhanna în timp ce descria regimul ei de alimentație restrictiv.

„Mănânc mâncare simplă, deși am multă experiență ca bucătar cu crudități. Îmi place să îmi creez propriile rețete și să inspir oamenii să mănânce mai sănătos.” – a mai scris ea la un moment dat.

author avatar
Andrei Coman