AcasăȘTIRI EXTERNEO familie de români a băgat spaima în americani. Cum le furau...

O familie de români a băgat spaima în americani. Cum le furau infractorii banii, ajutaţi şi de un copil de 10 ani

O familie de origină română a furat cât a putut de la americani, ajutaţi fiind şi de un copil în vârstă de doar 10 ani. Infractorii au comis o serie de furturi în Miami.

Cum acţionau românii?

Conaţionalii noştri şi-au diversificat metodele după care acţionau peste Ocean. Una dintre cele mai șocante tactici pe care le-a adoptat a fost implicarea minorului pentru a stârni compasiunea victimelor lor.

Îşi „agăţau” victimele cu o poveste lacrimogenă, cum că n-ar mai avea bani ca să revină în ţara lor. Dacă americanii nu le ofereau ajutor, românii le furau bijuteriile pe ascuns.

Într-unul dintre cazuri, unul dintre români s-a apropiat de o persoană care mătura în fața casei din Hialeh, a purtat o conversație cu aceasta, apoi a reușit să-i fure lanțul de la gât.

Au fost arestaţi 3 memebri ai clanului

Până acum, au fost arestați trei membri ai familiei, iar copilul de 10 ani implicat în furturi se află în custodia Departamentului pentru Copii și Familii.

Departamentul de poliție are în posesie cel puțin 50 de bijuterii de lux, considerate a fi parte din furturile comise de acești suspecți. Ancheta a relevat și că aceștia au închiriat mai multe autovehicule.

Ancheta este în curs.

author avatar
Andrei Ștefan
716 afisari

7 COMENTARII

   • stai tu linistit , nici nu am spus ca au vize , vorbeam de ipocrizia vizelor , sint scrupulosi cu oamenii cinstiti , dar cu cei care trec ilegal sint toleranti , ai inteles acum ?

 1. Pai, astia cum au primit viza?
  Alti cetateni cinstiti incearca si nu reusesc.
  Vine clanu’ in tara si spune ca au muncit in State, mancati-as!
  Nimeni nu verifica daca au avut drept de munca si au platit taxe.

  • N-au vize Io sint ilegali intrati prin Mexic, acolo frontiera e varza, intra cine vrea de cind e bideu presedinte.Au intrat milioane de ilegali pina acu in state!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri