AcasăȘTIRI EXTERNEO companie din Germania oferă 5.000 de euro fiecărui angajat care se...

O companie din Germania oferă 5.000 de euro fiecărui angajat care se vaccinează

O companie din Germania oferă 5000 de euro fiecărui angajat care se vaccinează

Un șef de companie din Jena, în landul Turingia, Germania, a anunțat un bonus cu totul special. Udo Böttcher oferă fiecărui angajat care este vaccinat până în ianuarie 5.000 de euro

L-ar putea costa milioane de euro dar managerul, care conduce o companie de comenzi online, oferă o explicație foarte simplă pentru stimulentul său financiar.

Peste 2,7 milioane de euro pentru toată lumea

Oricine poate dovedi că este complet vaccinat până la sfârșitul lunii ianuarie va primi banii.

De ce face asta? „În primul rând, este o investiție în sănătatea angajaților noștri”, spune Böttcher. „O rată de vaccinare cât mai mare protejează fiecare individ și minimizează riscul eșecurilor angajaților din cauza bolii sau a carantinei”.

Dar Böttcher mai subliniază că nimeni nu este forțat să se vaccineze. Vaccinarea rămâne decizia fiecărui individ. „Dar suntem fericiți pentru cei care decid în cele din urmă în favoarea vaccinării”, scrie Focus.

Dacă toți cei 550 de angajați vor fi vaccinați complet până la sfârșitul lunii ianuarie, compania va plăti peste 2,7 milioane de euro.

„Aceasta este, desigur, o sumă care este relevantă”, spune colegul lui Böttcher din consiliul de administrație, Danilo Frask. „Dar aceasta este o cifră previzibilă. Dacă o mare parte a forței de muncă este absentă, riscul este semnificativ mai mare”, estimează el.

Pentru el nu există nicio îndoială că principiul stimulentelor de vaccinare funcționează.

 

author avatar
Tudor Borcea
300 afisari

4 COMENTARII

  1. & Vă gândiți și ce încărcătură ar putea da activitatea pe care o fac de primesc așa bani la vaccinare și că alții se vaccinează ,,mai subțire” , ?

  2. Atat costa viata unui om? Oricum, e mai bine decat la noi, unde ii cumparau cu o portie de mititei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger