AcasăȘTIRI EXTERNE„O axă malefică”. Israel acuză OFICIAL Iranul! Începe războiul?

„O axă malefică”. Israel acuză OFICIAL Iranul! Începe războiul?

Preşedintele israelian a ieșit, orele trecute, cu un mesaj adresat națiunii. Înaltul oficial a acuzat Iranul, despre care a spus că ar fi parțial responsabil pentru atacul Hamas asupra Israelului. Mai mult, a menționat că „un asemenea război nu se termină într-o clipă”.

Preşedintele israelian Isaac Herzog a declarat că Iranul este parţial responsabil pentru atacul pe scară largă al Hamas, adăugând că războiul nu se va încheia rapid, informează dpa, preluat de agerpres.ro.

„O axă malefică a cărei bază se află în Iran”

„Păcatul de neiertat” nu doar că a fost „condus de o organizaţie teroristă criminală”, „ci şi de o axă malefică a cărei bază se află în Iran”, a spus şeful statului israelian, duminică seara, într-o cuvântare adresată naţiunii, conform sursei citate.

Reprezentanţii Iranului, a mai afirmat președintele israelian, lucrează neobosit pentru a dezmembra Israelul.


Totodată, Herzog le-a mai spus israelienilor că luptele vor dura mult timp. „Un asemenea război nu se termină într-o clipă” şi urmează zile grele, a spus președintele. „Suntem în război pentru căminele noastre”. „Statul Israel va câştiga şi de această dată. Nu avem altă opţiune”.

Sursa citată amintește că Hezbollah, grupare militantă şiită care are relaţii apropiate cu Iranul, şi-a exprimat anterior solidaritatea cu Hamas.

Duminică, Hezbollah a revendicat responsabilitatea pentru un tir de rachete din sud-estul Libanului în teritoriile ocupate de Israel.

author avatar
Andrei Coman
883 afisari

4 COMENTARII

 1. bun. dar armele nucleare ale irakului?
  alea unde sunt?
  ca nefiind, nu au existat.
  totusi invazia irakului a avut loc, iar saddam a fost omorat miseleste.
  acum aplica aceiasi reteta si pentru iran. aici insa isi vor rupe dintii multe popoare.
  nu ma astept sa apara comentariul ci sa fie cenzurat ca celelalte.
  n-aveti decat, cenzurati pana va saturati.
  cartea apocalipsei este deja scrisa, iar evanghelia cunoscuta in tot pamantul.
  urmeaza disparitia moscheii al-aqsa, construirea templului si ultima zbatere a raului iar apoi valea lui Iosafat unde ne vom intalni cu totii.
  in cat timp va canta cocosul?
  asta depinde doar de noi si urmasii nostri.

 2. El Meghido exista, e o vale frumoasa. Cănd a văzut-o Napoleon a spus: aici pot manevra toate armatele lumii! E posibil !? E probabil !? Va fi real !?

 3. “Suntem in razboi pentru caminele noastre” – cred ca palestinienii sunt cei in masura sa afirme acest lucru, ei avand de fapt tara furata de catre Izrael si fiind tinuti ca vitele in tarcuri de catre ocupantii izraelieni.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri