AcasăȘTIRI EXTERNE„Nu mai trebuie să livrăm tunuri Ucrainei”. Dreapta franceză nu se aliniază...

„Nu mai trebuie să livrăm tunuri Ucrainei”. Dreapta franceză nu se aliniază politicii SUA / „Ne asumăm riscuri”

„Nu mai trebuie să livrăm tunuri Ucrainei”. Dreapta franceză nu se aliniază politicii SUA / Foto: Facebook

Franța ar trebui să înceteze să mai livreze tunuri autopropulsate Caesar Ucrainei, deoarece nu poate „ajuta Ucraina în detrimentul propriei securități”, a declarat Marine Le Pen.

Întrebată la CNews dacă Franța ar trebui să înceteze să mai livreze aceste arme Kievului, Marine Le Pen, lidera deputaților partidului Rassemblement nationale (extrema dreaptă) reputat ca apropiat de Rusia, a răspuns: „Da, cred asta”.

„Ne asumăm un risc pentru securitatea noastră internă”

18 tunuri autopropulsate Caesar, nava amiral a artileriei franceze, cu o rază de acțiune de 40 de kilometri, au fost trimise în Ucraina, iar alte șase ar putea urma în curând.

„Să ajutăm Ucraina în limita mijloacelor noastre este un lucru onorabil, dar nu putem face acest lucru în detrimentul propriei noastre securități, a securității propriului nostru popor”, a declarat lidera extremei drepte din Franța, scrie Le Figaro.

„Toate echipamentele care sunt transferate astăzi în Ucraina sunt echipamente care lipsesc Franței”, iar „a livra echipamente grele, de care armatele noastre au nevoie, înseamnă să slăbim și să ne asumăm un risc pentru securitatea noastră internă”, a adăugat ea.

Cu toate acestea, Marine Le Pen a declarat că este în favoarea „transmiterii de know-how, instruire, echipament de protecție, veste antiglonț” către armata ucraineană.

Marine Le Pen a estimat că „nu suntem în măsură, se pare, astăzi, să ducem războiul la nivelul de eficacitate care ar trebui să fie cel al armatei noastre, al know-how-ului său, al capacităților sale umane”.

author avatar
Tudor Borcea
634 afisari

12 COMENTARII

  1. POPANDAII DIN FRANTA S-AU TREZIT ?.
    SI-AU BATUT JOC DE VOI AMERICANII !,AU IMPUS EMBARGOUL RUSILOR

  2. rusii nu se vor lasa pana nu vor lua ucraina de sus in jos si de la stanga la dreapta.
    conform propagandei cu vaselina-n dos, pana acum putin a avut nu stiu cate cancere, rusii nu mai au munitie si armament, nu mai au resurse sa continue razboiul, rusii nu mai au armata, nu mai au tehnica et,etc,etc.
    in realitate, putin sta f.bine cu sanatatea, rusii le-au tocat nato-istilor o gramada de armament, inclusiv din rezerve, s-au retras dar de fapt se vede ca au facut-o strategic, kievul este in intuneric si frig, liovul de asemenea, si multe altele care arata ca toata propaganda unsa cu vaselina-n dos, atat cea europeana cat si din sua, nu au prea nimerit-o cu prezicerile.
    dupa cum arata acum realitatea, ucraina va fi nivelata, iar cei care sufera cu adevarat de frig si de foame sunt doar ucrainienii. pentru incapatanarea si prostia de care au dat si dau dovada, inca.
    asta se intampla cand ca o tara este condusa cu c u_r u si nu cu capul. mintea este in cap, nu in anus.
    si acum, intrebare intrebatoare pentru toti dampitzii si deBILii care i-au harait pe rusi si le-au facut zile grele in ucraina:
    CE CREDETI CA VOR FACE RUSII DUPA CE SE VOR VEDEA IN LARGUL LOR IN UCRAINA? CAM CATE TARI DIN VECINATATEA UCRAINEI AU DIMENSIUNEA TERITORIALA A UCRAINEI?
    CAM CAT CAREDETI CA VA DURA CU CELELALTE?
    DAR REGIMURILE POLITICE DEBILE, CARE AU FACUT BATJOCURA CU RUSII SI CU UCRAINIENII IN UCRAINA, OARE CUM VOR SCOATE ,,CAMESHA”?
    sa raspunda intai deserviciile secrete…care au aratat cat isi iubesc tara si cat isi respecta poporul din care au iesit!

  3. Au incepuat cateii sa latre, asa si „rusia” oricum va disparea mai repede decat se astepata fraierii care inca mai ling bocancii li putinel

    • nu vor exista invingatori in macelul care se prefigureaza. cocosul galic simte ce-l asteapta. tardiv de tarziu, cucosel.
      va exista doar cimitirul elefantilor, bucuria chinei.

  4. Ai mei s-au despartit cand eram destul de mic. Tata aducea femei acasa cu care se culca si cred ca avea un soi de depresie caci pana la 16 ani ai mei, nu consumase alcool, dar dupa despartire se imbata foarte rau. Intr-o seara pe la 22:00 a venit cel mai beat de pana atunci. Abia se tinea pe picoare. A vrut sa faca dus si m-a pus sa-l ajut. Se dezbraca, eu il sustineam, l-am ajutat la pantaloni si chiloti (e super senzatie sa dai jos chilotii de pe tatal tau). Nu avea cariciul sculat dar capul era belit, avea putin par si in rest foarte putin pe corp. Se pune in cada, da drmul la dus, pune gel de dus pe burete si de la apa calda adoarme. Vazand asta, am zis ca e cazul sa profit putin, am luat buretele si am inceput sa il spal. Ii puneam usor degetul pe carici cand il spalam, el nu dadea semne ca se trezeste, asa ca am inceput sa il spal cu mana fara burete.
    M-am plimbat cu mana pe carici, gaura, boase. Nu i se sculase dar eu eram f f horny. L-am clatit usor, el sforaia incet. M-am aplecar si l-am supt usor, lins la boase, gaura cat imi permitea pozitia etc. Nu s-a trezit, am facut asta cam 10 minute, mi-am scos apoi puta si m-am frecat pana am terminat iar in acest timp i-am tinut cariciul in gura.
    L-am mutat in pat, timp in care s-a trezit putin. L-am mutat dezbracat si l-am culcat pe o parte.

    • Piei satana, in numele Domnului Iisus Hristos sa iesi din omul acesta, oricare ar fi numele lui, piei satana si sa mergi in gheena iadului.
      Slava intru cei de sus, Lui Dumnezeu si pe pamant pace, intre oameni bunavoire.

  5. Sunt bune si Cezar dar Excalibur ating perfectiunea tragi o petarda de la Busteni si ajunge in beciu lui Petroin 2 minute si bum… 💥… S-a dus dracu tot uischiu… 🤗
    Sa luam si noi vo 10.000 de Excalibur.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger