AcasăȘTIRI EXTERNEEuropa, sub amenințarea bombelor lui Putin, Joe Biden, la o plimbare cu...

Europa, sub amenințarea bombelor lui Putin, Joe Biden, la o plimbare cu bicicleta! FOTO&VIDEO cu președintele Americii relaxându-se în weekend

joe bidenNu-l sperie un război cu Rusia! Joe Biden se relaxează la o plimbare cu bicicleta - FOTO

Joe Biden nu va vizita Ucraina în timpul călătoriei sale în Europa săptămâna aceasta, a declarat duminică secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, după ce oficialii de la Kiev i-au adresat președintelui o invitație deschisă pe fondul războiului cu Rusia.

Deși a adus adesea în discuție al Treilea Război Mondial și chiar și președintele Ucrainei Volodimir Zelenski l-a avertizat în acest sens, Joe Biden se relaxează la plajă.

Biden, relaxat prin Gordons Pond State Park

Deși tensiunile geopolitice sunt din ce în ce mai încordate pe fondul invaziei ruse în Ucraina, președintele american se plimbă cu bicicleta. La 79 de ani!

Liderul de la Casa Albă, care urmează să ajungă zilele acestea în Europa, a fost surprins pedalând prin Gordons Pond State Park din Rehoboth Beach, Delaware, unde deține o casă de vacanță, probabil pentru a-și organiza agenda înainte de summit-ul NATO de la Burxelles.

. A

Biden vine în Europa. A ignorat, din nou, România

Ieșirea lui Biden la plajă are loc în aceeași zi în care a fost difuzat un interviu de televiziune în care Zelenski a transmis un avertisment despre un al treilea război mondial dacă discuțiile de pace cu Rusia eșuează.

Zelenski a spus că „orice format” ar trebui folosit pentru a avea posibilitatea de a negocia cu Rusia, în special cu președintele rus Vladimir Putin. „Cred că trebuie să folosim orice format, orice șansă pentru a avea posibilitatea de a negocia, posibilitatea de a vorbi cu Putin. Dar dacă aceste încercări eșuează, asta ar însemna că acesta este un al treilea război mondial”, a spus Zelenski, potrivit Fox News.

Biden urmează să călătorească la Bruxelles, Belgia, săptămâna aceasta, pentru summitul NATO din 24 martie privind războiul din Ucraina , potrivit Casei Albe. De asemenea, este de așteptat să participe la un summit programat al Consiliului European.

Președintele american nu va ajunge în Ucraina, în ciuda invitațiilor din partea oficialilor de la Kiev. În schimb, el va ajunge în Polonia, la Varșovia, ignorând din nou România.

author avatar
Andreea Vlad
478 afisari

10 COMENTARII

  1. Amenințătoare este doar prostia ziaricilor pro-wax care acum s-au dat peste cap și sunt pro-cioloveci.

  2. Duca se in caile lui ca si asa de aici decat ia!!! Ce sa mai faca el pt noi daca a dus america la pierzanie!!!

  3. Care ” liderul de la Casa Albā ”, bā, imbecililor. Chiar credeti cā senilul conduce ceva? Nu, nu credeti. Voi nu credeti nimic, nu stiti nimic, pentru cā, în afarā de clisee de doi lei, ca ” liderul de la p..a mea, primul om în Stat (se scrie cu majuscula, vitelor), oamenii legii, autoritatziliiii, specialistiiiii, expertiiii ” s.a.m.d., sunteti de o incultura si o prostie înfioratoare. Apropo, ingratā misiune mai au si agentii aia, dacā trebuie sā meargā în urma hodorogului corupt si inutil si sā – i suporte bāsinile pe care le slobozeste la fiecare dat din pedale. Nasol.

  4. @ Dacă la SUA este vizibil de mai bine de un secol și la ruși începe să devină vizibil un modus operandi al amerindienilor în căutare de hrană și resurse, ?

  5. & Probabil că asimilarea coloniștilor de către spiritele Americii este totuși dificilă, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger