AcasăȘTIRI EXTERNE"Noul normal": paşapoarte de vaccinare ca să intri în supermarket. Unde se...

„Noul normal”: paşapoarte de vaccinare ca să intri în supermarket. Unde se cer şi de când!

COVID-19 pasaport"Noul normal": paşapoarte de vaccinare ca să intri în supermarket. Unde se cer şi de când!

Pandemia de coronavirus a schimbat „normalul” vieţii, pe care-l ştiam până acum. Mai nou, este posibil să aveţi nevoie de un paşaport de vaccinare, pentru a intra într-un suprmarket.

Deocamdată, se întâmplă în Marea Britanie. Pașapoartele de vaccinare ar putea fi necesare în Marea Britanie pentru a merge la supermarket ori a avea acces în pub-uri, a spus ministrul de externe Dominic Raab.

Politicianul a adus precizări suplimentare cu privire la accesul în locurile publice pe baza pașaportului de vaccinare, într-o intervenție la postul de radio LBC, sâmbătă dimineață. „Este ceva care nu a fost exclus. Este în curs de examinare. Dar, bineînțeles, trebuie să faci acestă propunere funcțională”, a spus Dominic Raab.

Oamenii trebuie să dovedească vaccinarea

Ministrul a adăugat că „modalitățile și mecanismele” privind modul în care oamenii ar putea dovedi vaccinarea anti COVID-19 au fost analizate.

Trebuie să știm că documentul prezentat este ceva pe care ne putem baza”, a spus el.

O firmă din Marea Britanie, Covetic-19 Prenetics, a semnat acorduri cu aproximativ 100 de companii – inclusiv bănci de investiții – pentru a ajuta personalul să revină la birou în siguranță.

În acest sens, va fi folosit telefonul mobil. Angajații care folosesc pașaportul digital de sănătate vor descărca o aplicație pe telefon, care va stoca rezultatele testelor Covid și certificatelor de vaccin primite la imunizare.

author avatar
Andrei Ștefan
602 afisari

5 COMENTARII

  1. Ia vedeți, poate este necesar pașaportul COVID și atunci când mergi la femei, după modelul condicuței de pe vremuri.

  2. & Dacă Marea Britanie își păstrează sistemul politic probabil că ar fi utilă, într-un mod mai extins, vreo predare de atribuții pe la Casa Regală, ?

  3. Mai…ce diferenta e intre un vaccinat sau nevaccinat ?
    Ca in ambele cazuri ei pot face boala si o pot transmite !
    Daca intri vaccinat intr un magazin poti lua boala…poti da boala !
    Singurul avantaj e ca poti face o forma usoara daca esti vaccinat.Dar nu e exclus ca persoane vaccinate, care fac boala, sa decedeze !

  4. Niște slugi ale elitei ue. Se comportă ca o turmă. Dacă mănâncă unul un rahat, hai să mănânce toți că asa trebuie. Incompetență crasă. Iar ue prea se insinuează peste tot si în orice. România este printre primii la vaccinare si la doze pentru că suntem cobaii ue. Testează totul pe noi. Nu ia nimeni atitudine?
    Stăm ca boii la jug cu toții? ROMÂNIA, TREZEȘTE-TE!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger