AcasăȘTIRI EXTERNENoua Ordine Mondială pe care o propun Rusia şi India: "Ne opunem...

Noua Ordine Mondială pe care o propun Rusia şi India: „Ne opunem ameninţărilor şi şantajelor asupra statelor suverane”

„Nu mai avem nevoie de Occident”. Moscova face anunțul de care se teme tot Vestul / Alianța care va schimba totul / Foto: Facebook

Serghei Lavrov a spus în India, unde a mers pentru a participa la o reuniune ministerială a G20, că această ţară şi Rusia nu vor accepta practici „neocoloniale”, precum „sancţiunile unilaterale, ameninţările şi şantajele la adresa statelor suverane”.

Prin urmare, cele două state propun o Nouă Ordine Mondială.

Susţin că noua politică va fi „justă, democratică şi policentrică”

„Moscova şi New Delhi se opun constant practicilor neocoloniale, cum sunt sancţiunile unilaterale ilegitime, ameninţările, şantajele şi alte tipuri de presiuni asupra statelor suverane„, iar Moscova sprijină „angajamentul prietenilor indieni de a consolida adevăratul multilateralism. Ne uneşte angajamentul ferm de a construi o ordine mondială mai justă, democratică şi policentrică”, a zis Lavrov, care a continuat:

„Apărăm constant respectul pentru diversitatea culturală şi a civilizaţiilor lumii moderne, cu dreptul inalienabil al popoarelor de a-şi determina independent propriul lor drum către dezvoltare„.

Blinken l-a evitat pe Lavrov

Secretarul american de stat Antony Blinken participă de asemenea la reuniunea ministerială din India, dar a exclus o întrevedere cu Lavrov.

Observăm cu satisfacţie potenţialul semnificativ şi creativ al preşedinţiei indiene a acestui for al celor 20 de ţări industrializate şi emergente, care se desfăşoară sub tema Unitatea popoarelor, unitatea destinului umanităţii, în consonanţă cu filosofia lui Tolstoi şi Gandhi”, a mai afirmat Lavrov.

author avatar
Andrei Ștefan
1.081 afisari

44 COMENTARII

  1. Noua Ordine Mondială propusa de rusi este ca majoritatea sa fie proletari iar cincinalul la 2 ani, w.c.-uri in curte, parc auto ca in Mad Max, obligativitatea de a fi miner daca te-a nascut ma-ta langa o mina de carbune, pasaport care se obtine greu pt. a circula in interiorul viitorului URSS, etc.

    • Wai borac stuchit, tu crezi că schemele piramidale occidentale susținute doar de tiparnita ,speculații si mituirea securistilor mai rezistă măcar câteva luni ?

    • Stai linistit koie ,că vine o cloceala globalist,o satanista lgbt exact din inima așa-zisului capitalist, de peste ocean, cu suprimari de drepturi sivanomali ,de la mandatul lascutelir,pedofilie, bărbați care nasc ,de bolsevismul o sa fie parfum pe lângă ce urmează

    • După mufă se vede că ești bulangiu. Ai cap ca să nu-ți plouă în gât. Ce treabă are comunismul cu naționalismul, găozare? Mirosi-r-ai florile de la rădăcină, tulumbă globalistă.

    • Ai vizitat vre-odată Rusia ?
      Viziteaz-o si ai să vezi ca României ii mai trebuie 30 de ani să ajungă acolo unde este . Vorbesti tampenii asa cum vorbesc atatia despre tari care nici pe hartă nu stiu unde se află .

      • României ii mai trebuie 30 de ani ?? Bai sclavule, prostul puuli mele! In rusia este aprox 740 de lei (echivalent) salariul minim pe economie.

      • Cristi, bunica mi-a povestit despre armata sovietica , zisa eliberatoare. Aveau figuri de idioti, cautau permanent bautura iar jafurile , violurile erau permanente. Erau asa de civilizati ca pt ostasii sovietici ceasul era o minune, nu mai vazusera asa ceva. Grad ridicat de civilizatie exista doar in marile orase, in rest este o mizerie crunta. Cei care au semnat contract de inrolare in armata rusa arau muritori de foame si doar prin salariul platit puteau sa supravetuiasca si sa trimita ceva si la familie. In Ucraina gloriosii soldati rusi jefuiesc, omoara civili, violeaza. Bombardarea infrastructurii, a spitalelor, a blocurilor , a gradinitelor este ceva normal. Scarbe putin-iste , nu aveti pic de rusine, sunteti niiste nemernici, sustinand criminalii de la Kremlin.

        • Soldatul rus care putea numara pana la 7 era considerat geniu. Soldatul rus era hranit cu castravete murat si paine mucigaita. Soldatul rus era purtator de sifilis si sculament luat de la parintii lor, din nastere. Soldatul rus musca din gaina vie. Cand Hitler a declarat razboi SUA, soldatul rus a primit hrana de la SUA, conserve de vita si dupa, soldatul rus a plans cu lacrimi de crocodil dupa SUA.

    • Alexandro, normal ca alde tine cu ghiveciul spart nu are loc intr-o asemenea lume. Tramvaiele si confrații de la lgbtq si mai nou includ si pedofilii in aceasta opțiune a oamenilor “normali” nu au loc. Si atunci ca un bulanete ce iti place sa musti din perna cat e Gheorghe pe tine, încerci sa prostești lumea cu cincinale

    • Pvlane , vezi cum faci ,cum te tragi pe coate, ca vin vremuri crâncene . Probabil ca ceva rezerve ai , dar dacă nu ești deprins cu munca pământului și cu o viata austera, vei beli belengherul.

      • Munca pământului ? unde si cu cine ? Leșinați ăștia trotinetari abia dacă stau în picioare ,ei o sa fie generația perfectă de iobagi digitali, patrupede care o să stea frumos în lesă și perimetru de mișcări impus de bășinosi planetei

  2. Alex ești un idiot! Mai rău de at colonia care suntem acum nu puteam fi! Iar cei că ți e contribuie din plin la statutul de stat de mana a coispea Nu vezi un ne privește Occidentul? Ce îți dă ție. Est occident? Buda in casă? Ți-a dat-o și Ceaușescu cu blocurile lui și tot l-am omorât! Și pentru cultura ta, dacă atunci erau deștept,puteai face carte și îți depășeai condiția, chiar dacă erai născut lângă o mînă! Dar tu ești lipsit de creier!

    • Tu esti idiot pt. ca nu citesti o carte sau nu te interesezi despre cum e acum in Rusia, un rus care castiga 50.000 de ruble, colegul lui care face ce face si el dar este de etnie (buriat, iacut, gegen, etc.) ia mai maxim 40.000 de ruble. Depasitul de conditie nu exista in Rusia, acolo te-a fatat ma-ta, acolo ramai, OBLIGAT ca miner sau tractorist.

        • Știi soluția, dar o repet. Dă-ne o frunte-n burtă să îți potrivești cutia limbii la nivelul de unde vei primi vaxul cu ser coios, care, sigur și eficient, te va face cetățeanul model al globalismului.

          • Sa-ti dea ma-ta cu copii tai, numai frunti in buric de dimineata pana seara, fmm de prost cu placa: vaxul, serul si trotineta. Bai carpe la cur, mergi in Rusia!

        • Te înțelegem nebunatico, dar aici nu vrea sa te fu ta nimeni, ca isi umplu pu la de caca. Si nici la mu ie nu vrem sa iti dam

        • Mai poți hali kakat gglobalist garoiule? ,cât îți dă relicva soros la postare sclavule

      • Bheee bheee, oaie pro asta, sa imi bag pu la toata in ma ta si in glob alistii tai

  3. G4 kaka maka ,a închis secțiunea de lături, iar gusteri trotinetari ,au năvălit aici pt a fi primiți,cu o Măciuca in bot

  4. Ne opunem ameninţărilor şi şantajelor asupra statelor suverane – DORIM DOAR SA OCUPAM STATELE SUVERANE, CUM AR FI UCRAINA – in rest buna pace ruseasca, jucata la ruleta

  5. Și când ocupa americanii alte țări cum e? Atunci nu e expansionism? Când au destabilizat fosta Iugoslaviei cum a fost? Când au ocupat state arabe, Vietnam, Afganistan cum a fost? Aia a fost democrație? Iar tu, idiotule de Alex de unde știi cum e in Rusia? Și fost tu acolo și ai vorbit cu rușii de rând? Că eu am fost , am discutat cu ruși de rând și nu e așa cum spui. Nu știu de unde te-ai informat, dar ești prost grămadă!,

    • Irak era suficient să menționezi,acolo a fost o minciună cât casa în legătură cu acele arme chimice invocate de americani

        • Joe daca imi trag toata pu la prin doamna ma ta, înseamnă ca iti sunt un fel de tata. Da sa imi bag pu la, daca am mai avut un asa fiu spart in Dinți si ghiveci…. Scla vete mic si spart, eu zic sa mergi in raiul lgbtq, nu pe aici cu romanii

    • Ai mare fler la oameni din spatele la calculator, hai maine la mine cu ma-ta sau nevastata sa vezi ce hemoragie interna le dau cu tine ascuns dupa draperii, sa vezi cum le sar flocii pe pereti.

      • Cu ce mă garoiule ,tu ești un travestit fătălău leșinat, care îți umfli mușchii aici ,în rest tu ești sti un imbecil frustrat

  6. INJURATI mai bine pe nazistul -evreu Zelenski si Ucraina, care au adus toata Europa in DEZASTRU economic si politic, in nici 2 ani si va mai urma.

  7. Alex, sugi poola, mai Sclavete de corporatie unde faci paza in parcarea subterana!
    Moarte mati fututa de un batalion de ghei jidani ukroci, jigodie leghebetista!
    Sa iti luam copiii la poola prin toate gaurile!
    Sa moara foototi cu punga pe cap!
    Sa arzi de viu cu toata familia ta in zi sfanta!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger