AcasăȘTIRI EXTERNENoua Ordine Mondială a decis: Big Tech preia controlul deplin al mass-media!

Noua Ordine Mondială a decis: Big Tech preia controlul deplin al mass-media!

Noua Ordine Mondială a decis: Big Tech preia controlul deplin al mass-media și nimeni nu se va împotrivit, căci pretextul găsit este unul nobil. De fapt, noi știm că drumul spre iad este pavat cu intenții bune, nu-i așa?! Pentru noi, iadul va fi lumea ce se pregătește, iar intențiile bune au legătură cu „eliminarea fake-news” de pe piață, după cum tot turuie presa mainstream cu regularitate. Pe scurt, a început ofensiva totală asupra site-urilor de știri, a ziarelor și televiziunilor, cu un grup restrâns de moguli primind sarcina de a controla orice informație apărută pe piață.

Decizia ca Big Tech să preia controlul deplin al mass-media a fost luată la Forumul Economic de la Davos, dar abia de curând lucrurile au început să se lege între ele.

Coaliția globală pentru siguranța digitală, lațul din jurul gâtului

Coaliția globală pentru siguranța digitală este, în fapt, noua dictatură instaurată în presă și asta într-un moment în care eficacitatea și pericolul pentru sănătatea oamenilor cauzat de vaccinurile experimentale sunt discutate din ce în ce mai mult pe rețelele de socializare din întreaga lume.

Noua Ordine Mondială trece în ofensivă, într-o încercare de a coordona cumva cenzura guvernelor cu platforma Big Tech. Prin unele locuri, deja s-a instalat panica, site-uri de știri se închid, dar există în toată această dispersare a forțelor libertății de exprimare și un semn bun. E clar că trăim într-o nouă lume și trebuie să ne adaptăm la ea, avem de ales între neo-fascismul marxiștilor de la Davos și neo-maoismul chinez continental, din ce în ce mai prezent. Doar dacă, nu cumva, cele două doctrine se intersectează într-un anumit punct…

Ce s-a spus la Davos

La nivel public, din Coaliția globală pentru siguranța digitală fac parte șefi de la Microsoft, Netclean, Ofcom, WePROTECT, Otto, dar și politicieni din Ucraina (Mykhailo Fedorov), Australia (Julie Inman Grant), Singapore (Tan Kiat Cum) etc.

„Amenințările la adresa securității digitale sunt numeroase. Cu Forumul Economic Mondial poziționat în mod unic pentru a accelera colaborarea public-privată necesară spre a avansa în securitatea digitală la nivel global, Microsoft așteaptă cu nerăbdare să participe și să contribuie la dezvoltarea de soluții pentru întreaga societate”. Frumos anunț, nu?! Doar v-am spus că drumul spre iad este pavat cu intenții bune. În spatele acestor termeni stă, de fapt, dorința de control total al informațiilor, așa cum este exprimată chiar pe site-ul World Economic Forum:

„Una dintre principalele provocări ale securității online este proliferarea dezinformării în domeniul sănătății, în special în ceea ce privește vaccinurile. Cercetările au arătat că un număr mic de persoane influente sunt responsabile pentru cea mai mare parte a conținutului antivaccinare pe platformele sociale. Acest conținut pare să ajungă la un public larg (…) Este clar că ecosistemul media are un rol important de jucat în combaterea dezinformării și de a ajunge la public informațiile corecte”.

Așadar, doar „un număr mic de persoane influente” sunt de vină pentru tot ce înseamnă „fake news” în presă. Ca și cum nu ar exista mii de medici din întreaga lume care îndeamnă la prudență în fața vaccinurilor experimentale aruncate pe piață. Ca și cum nu există legi care încă spun că nicio vaccinare nu este obligatorie. Ca și cum nu ar conta că tocmai pe site-ul web al Agenției Europene pentru Medicamente se scrie că sunt 1500 de decese în rândul persoanelor vaccinate și 150.000 de oameni rămași cu sechele grave în urma vaccinării. Ca și cum tot ce bănuim despre interesele industriei farmaceutice (Big Pharma) în pandemia Covid-19 nu poate avea o bază reală de susținere…

Reuniune de grad 0 la Sun Valley Resort, Idaho

Dacă la nivel public se știu câteva nume de firme și persoane scoase la „defilare” în povestea preluării controlului mass-media, în spate lucrurile sunt și mai interesante. Zilele acestea este mare vânzoleală într-un orășel neînsemnat din statul american Idaho. Acolo vin să pună lumea la cale Mark Zuckerberg, Tim Cook (CEO Apple), Jeff Bezos, Reid Hastings (Netflix), Brian Roberts (CEO al gigant media Comcast), David Zaslav (CEO Discovery) și câțiva șefi de la CNN și CBS News. Unii vorbesc despre o întâlnire secretă de tip „Bilderberg”, alții știu că acolo se stabilește soarta presei independente. Nimic nu mai intră pe social-media fără acordul lui Mark Zuckerberg, care tocmai ce a modificat algoritmii de preluare/ publicare a articolelor pe Facebook.

Sunt magnați din Silicon Valley (Big Tech) și directori de la principalele instituții media americane. La aceeași masă, magnați ai mass-media și titani din IT, deopotrivă cu investitori, politicieni, dar și trimiși ai agențiilor de informații americane.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.884 afisari

3 COMENTARII

  1. „ă tocmai pe site-ul web al Agenției Europene pentru Medicamente se scrie că sunt 1500 de decese în rândul persoanelor vaccinate și 150.000 de oameni rămași cu sechele grave în urma vaccinării”
    unde scrie mai exact aceasta informatie ca am tot frunzarit site-ul si nu gasesc informatia asta….

  2. Da, o sa vina toti jidanii din presa timp ce la Cicago are o sa mai fie impuscati 22 de politisti total 44.

  3. In Shit-cago si Deadly-more se impusca negroteii aia ca niste maimute pe 2 picioare ce sunt, nu au aia treaba cu nimic, animalele drakului !! Sper ca in 2-3 ani in orasele respective sa redevina majoritar alba, daca negrii si-o trag intre ei la nivelul de acum, acolo e mai rau ca 2005 – 2007 in Fallujah !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger