AcasăȘTIRI EXTERNENoua Ordine Mondială a cucerit Facebook. Mesajele creștine - cenzurate, utilizatorii -...

Noua Ordine Mondială a cucerit Facebook. Mesajele creștine – cenzurate, utilizatorii – blocați!

Într-o mișcare de epurare masivă a paginilor nealiniate pe direcția impusă de Noua Ordine Mondială, Facebook a început să blocheze articolele și videoclipurile conservatoare și creștine! Sub pretextul declanșării unei vânători de tot ce înseamnă conținut „dăunător”, platforma lui Mark Zuckerberg răspunde apelului lansat de elita globală, care urmărește să oprească răspândirea mesajelor despre protestele Black Lives Matter și ANTIFA din America. Stânga radicală l-a îngenuncheat și pe Zuckerberg, notează Daily Mail.

Un videoclip postat vineri pe FB de Comitetul Național Republican sub titlul „E vorba despre distrugerea Americii” a fost marcat de administratorii platformei ca fiind „conținut violent”. În fapt, filmul prezenta imagini cu mașini de poliție incendiate de protestatari BLM și ANTIFA, în timp ce pe fundal erau difuzate discursurile lui Patrisse Cullors (co-fondator și lider Black Lives Matter), Nancy Pelosi și Joe Biden. Tot ce este împotriva agendei neomarxiste a NWO trebuie blocat, cenzurat, oprit! Mai ales imaginile cu dezastrul produs în SUA de „milițiile” BLM, adevărate grupări paramilitare înarmate care au provocat haos în marile orașe.

Pentru cine se întreabă de ce, totuși, este nevoie de cenzură, răspunsul e cât se poate de simplu. Platforma Facebook a ajuns un loc de întâlnire globală, sub umbrela căreia se discută/ prezintă toate evenimentele de pe mapamond, iar agenda liberală nu poate fi pusă în aplicare dacă libertatea de exprimare și de gândire sunt permise.

Se întâmplă în 2020 și nimeni nu comentează. ANTIFA și Black Lives Matter au ajuns forțe armate care cutreieră orașele, incendiază mașinile polițiștilor, jefuiesc magazinele, violează și ucid fără nicio teamă că intră sub incidența legii. De fapt, care lege?! Se organizează o adevărată lovitură de stat și pare că, deși știe de ea, Donald Trump s-a săturat și își acceptă soarta.

Pierderi de 56 de miliarde $

Acțiunile Facebook au pierdut 56 de miliarde de dolari după ce giganții Unilever și Coca-Cola au decis să își retragă reclamele de pe acest site, deoarece FB ar promova „un discurs de ură”. Ură împotriva Black Lives Matter, prin difuzarea videoclipurilor cu violențele provocate de protestatarii BLM și Antifa, să fim bine înțeleși!

Coca-Cola și Unilever se alătură altor corporații care au decis să renunțe la publicitatea de pe Facebook, cum ar fi Dove, Honda, PepsiCo, Starbucks, Ben&Jerry sau Henkel și Ford. „Nu există loc pentru rasism în lume și nu există loc pentru rasism pe social media”, arată Coca-Cola într-un comunicat de presă. Unilever anunță că blochează publicitatea pe Facebook pentru tot restul anului! „Credem în unirea comunităţilor, atât în persoană, cât şi online şi suntem împotriva discursului care răspândeşte ură. Credem că se poate face mai mult pentru a crea comunităţi online mai primitoare şi mai incluzive şi că atât liderii de afaceri, cât şi cei politici trebuie să colaboreze pentru a face o schimbare reală”, a punctat Starbucks.

Zuckerberg a blocat un videoclip al republicanilor

„Acest videoclip poate afișa conținut violent. Am acoperit acest videoclip, astfel încât să puteți decide dacă doriți să îl vedeți”, se afișează în avertismentul Facebook la o postare a republicanilor.

Era vorba despre un videoclip în care apare liderul BLM, Patrisse Cullors, afirmând că adepții Black Lives Matter sunt instruiți sub doctrina marxistă. În imaginile video care curg se vede cum un polițist este lovit în plin de o mașină, în timpul protestelor din ultimele zile, încă un autoturism al forțelor de ordine incendiat, o statuie dărâmată înfățișându-l pe Ulysses Grant.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
852 afisari

4 COMENTARII

  1. Pai ma daca jidanii conduc sociala ce va așteptați ? L-au cenzurat ei pe domnul Donald presedinte de stat ce mai creștini ce e aia? In catacombe cu ei de unde au venit. Ia uite ma nu cumva sunteti metafizici si voi?

  2. Dacă Trump sa săturat și își acceptă soarta de de răuuu! Toată planeta va cădea în mîinile sataniștilor anticreștini! Oamenii vor fi făcuți sclavi de bancherii lumii.Vor muncii doar pentru masă și cazare!

  3. cine isi mai inchipuia ca patria democratei a creea atatia monstrii splati pe creier care cica lupta contra crestinilor ca alte preocupari in viata nu mai au saracii !!!!!!!!! niste papusoi manipulati de bogatii planetei care vor si mai mult iar marsaluitorii astia morti de foame si vai de ei le fac jocul!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger