AcasăȘTIRI EXTERNENou scandal în Casa Regală. Prințul Harry dezvăluie cum a fost bătut...

Nou scandal în Casa Regală. Prințul Harry dezvăluie cum a fost bătut de fratele său William. „Am aterizat pe castronul câinilor”

Nou scandal în Casa Regală. Prințul Harry dezvăluie cum a fost bătut de fratele său William. „Am aterizat pe castronul câinilor” / Foto: printscreen

În autobiografia sa, care va fi publicată pe 10 ianuarie, cel mai tânăr dintre cei doi fii ai regelui Charles al III-lea relatează că fratele său „l-ar fi aruncat la pământ” în timpul unei discuții care a degenerat, pe seama soției sale, Meghan Markle.

În mult-așteptata autobiografie pe care urmează să o publice, „Spare”, prințul Harry relatează o altercație violentă cu fratele său William din cauza soției sale Meghan Markle.

„Am aterizat pe castronul pentru câini”

Fratele mai mare și moștenitor al tronului ar fi numit-o pe actrița americană „nepoliticoasă”, „dificilă” și „agresivă”, potrivit unui extras din carte pe care cotidianul britanic The Guardian l-a obținut.

Cearta ar fi avut loc în 2019 la Londra. În replică, Harry l-ar fi criticat pe William pentru că „repeta papagalicește” narațiunile presei presei despre soția sa.

Confruntarea a escaladat, a scris Harry, până în momentul în care William „m-a apucat de guler, mi-a rupt gulerul și… m-a aruncat la pământ”. Scena ar fi avut ca rezultat o rană vizibilă pe spatele lui Harry, potrivit acestuia.

„Am aterizat pe castronul pentru câini, care s-a spart sub spatele meu, bucățile tăindu-mă. Am stat acolo o clipă, amețit, apoi m-am ridicat și i-am spus să iasă”, a scris The Guardian, citând din carte.

Potrivit cotidianului britanic, această scenă de violență între cei doi frați este una dintre numeroasele dezvăluiri din carte, care va fi disponibilă în întreaga lume începând cu 10 ianuarie și care promite să afecteze și mai mult imaginea familiei regale britanice, deja încercată de documentarul de succes „Harry and Meghan”, lansat în urmă cu o lună pe Netflix.

Cu toate acestea, într-un interviu recent acordat postului britanic ITV, fiul cel mai mic al regelui Charles al III-lea, care se află în relații reci cu familia sa de când s-a exilat în California, SUA,  alături de soția sa Meghan și de copiii lor, a explicat că a vrut să reia legătura cu tatăl și fratele său.

 

author avatar
Tudor Borcea