AcasăȘTIRI EXTERNENou atac armat în SUA. Până la 10 morți într-un supermarket Walmart...

Nou atac armat în SUA. Până la 10 morți într-un supermarket Walmart – VIDEO

Nou atac armat în SUA. Până la 10 morți într-un supermarket Walmart - VIDEO / Foto: printscreen

Un bărbat înarmat a ucis mai multe persoane într-un supermarket Walmart în seara zilei de marți, în statul american Virginia, au anunțat autoritățile locale.

 

Tragedia a avut loc în Chesapeake (Virginia, SUA)  iar atacatorul a murit și el. „Poliția din Chesapeake confirmă un incident cu împușcături soldat cu victime la Walmart-ul de pe Sam’s Circle. Trăgătorul este decedat”, a anunțat orașul Chesapeake pe Twitter.

Până la zece morți

Numărul victimelor este încă necunoscut, dar, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Chesapeake, Leo Konsinski, „sunt mai puțin de 10 morți”.

El spune că magazinul are „o mulțime de locuri unde te poți ascunde”, așa că poliția caută în continuare posibile victime. „Este posibil ca oamenii să se ascundă încă”.

Se crede că împușcăturile au avut loc în interiorul magazinului, a spus Kosinksi, deși cel puțin un cadavru a fost găsit afară. Potrivit site-ului web al Walmart, magazinul era deschis pentru clienți în momentul împușcăturilor.

Împușcăturile au avut loc în jurul orei locale 22.00 (4.00 GMT). Potrivit lui Leo Kosinski, agresorul nu a fost împușcat de un ofițer de poliție. Este posibil să se fi sinucis.

Există mai multe informații potrivit cărora ar fi putut fi vorba chiar de managerul magazinului.

Chesapeake este situat în regiunea de coastă Hampton Roads din sudul Virginiei, care include orașele Norfolk și Virginia Beach.

Acesta este al doilea atac armat în mai puțin de o săptămână în Statele Unite, după împușcăturile de la un club LGBTQ din Colorado Springs

author avatar
Tudor Borcea