AcasăȘTIRI EXTERNENou atac armat în SUA. Până la 10 morți într-un supermarket Walmart...

Nou atac armat în SUA. Până la 10 morți într-un supermarket Walmart – VIDEO

Nou atac armat în SUA. Până la 10 morți într-un supermarket Walmart - VIDEO / Foto: printscreen

Un bărbat înarmat a ucis mai multe persoane într-un supermarket Walmart în seara zilei de marți, în statul american Virginia, au anunțat autoritățile locale.

 

Tragedia a avut loc în Chesapeake (Virginia, SUA)  iar atacatorul a murit și el. „Poliția din Chesapeake confirmă un incident cu împușcături soldat cu victime la Walmart-ul de pe Sam’s Circle. Trăgătorul este decedat”, a anunțat orașul Chesapeake pe Twitter.

Până la zece morți

Numărul victimelor este încă necunoscut, dar, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Chesapeake, Leo Konsinski, „sunt mai puțin de 10 morți”.

El spune că magazinul are „o mulțime de locuri unde te poți ascunde”, așa că poliția caută în continuare posibile victime. „Este posibil ca oamenii să se ascundă încă”.

Se crede că împușcăturile au avut loc în interiorul magazinului, a spus Kosinksi, deși cel puțin un cadavru a fost găsit afară. Potrivit site-ului web al Walmart, magazinul era deschis pentru clienți în momentul împușcăturilor.

Împușcăturile au avut loc în jurul orei locale 22.00 (4.00 GMT). Potrivit lui Leo Kosinski, agresorul nu a fost împușcat de un ofițer de poliție. Este posibil să se fi sinucis.

Există mai multe informații potrivit cărora ar fi putut fi vorba chiar de managerul magazinului.

Chesapeake este situat în regiunea de coastă Hampton Roads din sudul Virginiei, care include orașele Norfolk și Virginia Beach.

Acesta este al doilea atac armat în mai puțin de o săptămână în Statele Unite, după împușcăturile de la un club LGBTQ din Colorado Springs

author avatar
Tudor Borcea
276 afisari

6 COMENTARII

    • Bag seama ca in USA cea democratica ,acolo de unde sugem si luam lumina ,mor mai multi cetateni ucisi in atacuri armate decat ucraineni si rusi in ,,operatiunea speciala ” de denazificare din Ucraina

  1. Ieri dimineață americani se întrebau pe un forum: este 11/22 (noiembrie 22) ce face 33, oare ce ne-au pregătit serviciile?
    Cesapeake este în același stat, Virginia, cu Langeley, sediul CIA. De obicei nu te caci pe lîngă casă că pute. Poate nu prea mai au fonduri sau angajații s-au lenevit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger