AcasăȘTIRI EXTERNENou atac armat în SUA! A deschis focul la o petrecere cu...

Nou atac armat în SUA! A deschis focul la o petrecere cu copii: bilanțul e înfiorător

politia

Două persoane au fost ucise și cel puțin șase au fost rănite, după ce au fost împușcate în timp ce se aflau la o petrecere, într-o suburbie a oraşului Atlanta, SUA.

La petrecere au participat peste 100 de adolescenți, potrivit New York Post. O luptă a dus la violențe mortale, a declarat duminică biroul șerifului din comitatul Douglas.

Atac armat la o petrecere cu adolescenți din SUA

„Știm că a fost o petrecere în casă la care au participat peste o sută de adolescenți. A avut loc o confruntare care s-a soldat cu doi morți și șase răniți în urma împușcăturilor”, a declarat biroul șerifului într-o declarație postată pe Facebook, subliniind că informațiile sunt limitate până acum.

Împușcarea a avut loc în timpul unei sărbători Sweet 16, a declarat un vecin din comunitatea suburbană pentru WSB-TV.

Proprietarul casei în care a avut loc petrecerea a spus că a fost o petrecere Sweet 16 pentru fiica lor, dar persoana a susținut că petrecerea s-a încheiat în jurul orei 22 din cauza consumului de marijuana de către unii dintre participanți.

Poliția, pe urmele suspecților

Nu este clar dacă vreun adult a fost acasă în timpul petrecerii. Deocamdată în acest caz nu a fost făcută nicio arestare, iar ofițerii cer informații cunoștințelor adolescenților în legătură cu potențialii suspecți.

Statele Unite plătesc un preţ foarte mare pentru răspândirea armelor de foc pe teritoriul lor şi pentru uşurinţa cu care americanii au acces la ele, notează AFP.

Ţara numără mai multe arme individuale decât locuitori: unul din trei adulţi deţine cel puţin o armă şi aproape unul din doi adulţi locuieşte într-o casă în care există o armă.

author avatar
Andreea Vlad
542 afisari

2 COMENTARII

  1. petrecere cu 100de adolescenti….marijuana…..teribilism.Nu e niciun fel de atac armat,cine stie ce copil drogat a luat-o razna.Acum orice adiere de vant devine „atac armat”???Drogatii se impusca intre ei tot timpul,iar un copil de 16ani….mai ales si drogat…e pericol maxim

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger