AcasăȘTIRI EXTERNENou atac armat în SUA. 5 persoane, inclusiv un copil, au fost...

Nou atac armat în SUA. 5 persoane, inclusiv un copil, au fost împușcate – VIDEO

politia

Cinci persoane, inclusiv un copil, au fost împușcate când un bărbat înarmat a deschis focul în timpul paradei Krewe of Bacchus din New Orleans, duminică, 19 februarie.

Atacul armat a avut loc pe strada Terpsichore în jurul orei 21:30, în timp ce parada era în desfășurare, a declarat adjunctul șef al Departamentului de Poliție din New Orleans, Hans Ganthier.

Polițiștii au reținut un suspect

Trei bărbați, o femeie și o fată tânără au fost atinși de gloanțe. Toți cei cinci au fost transportați de urgență la spitalele locale.

Una dintre victime este în stare critică.

„Acesta nu este ceva ce am vrut să vedem”, a spus Ganthier. „Ne-am dorit foarte mult ca acesta să fie un Mardi Gras sigur.”

Poliția a reținut un suspect la scurt timp după aceea și a recuperat două arme la fața locului, potrivit autorităților, citate de New York Post.

„Am reușit rapid să-l reținem pe suspectul pe care îl considerăm responsabil pentru asta”, a spus Ganthier.

Poliția investighează dacă a existat un al doilea atacator la fața locului și a încurajat martorii să ofere detalii.

Parada Krewe of Bacchus are loc anual în duminica înainte de Fat Tuesday în New Orleans încă din anii 1960. Procesiunea în stil carnaval prezintă care mari, colorate și este condusă de o celebritate națională care se substituie drept regele paradei.

author avatar
Andreea Vlad
176 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger