AcasăȘTIRI EXTERNENominalizare scandaloasă la premiul „Femeia anului”, America este în stare de șoc!...

Nominalizare scandaloasă la premiul „Femeia anului”, America este în stare de șoc! Tu ai vota pentru Lia Thomas?

Nominalizare scandaloasă la premiul „Femeia anului”, America este în stare de șoc! Tu ai vota pentru Lia Thomas? (sursa foto: captură video youtube)

O nominalizare venită de la o cunoscută universitate americană nu a fost trecută cu vederea în mediul online.

Universitatea din Pennsylvania a nominalizat-o pe înotătoarea Lia Thomas – care a devenit chipul dezbaterii despre femeile transgender în sport – pentru premiul NCAA Woman of the Year (Femeia Anului) 2022, titrează CNN.

E vorba despre o nominalizare ca atlet de Divizia I pentru înot și scufundări, potrivit site-ului NCAA (National Collegiate Athletic Association).

Nominalizarea a iscat reacții în mediul online

Sportivul transgender a fost nominalizat pentru premiul NCAA, care recunoaște studentele-sportive, remarcă foxnews.com.

Nominalizarea a generat reacții – unele chiar vehemente – în mediul online, mai precis pe rețelele de socializare.

În primăvară, mai precis în luna martie, Thomas a devenit primul sportiv transgender care a câștigat un titlu NCAA Divizia I, după ce a terminat pe primul loc proba de 500 yarzi liber pentru femei.

S-a întâmplat în cadrul Campionatelor universitare americane de nataţie şi sărituri în apă de la Atlanta.

author avatar
Andrei Coman
1.042 afisari

6 COMENTARII

  1. Sunt ani buni de cand SUA sunt initiatoarele a tot felul de cretinisme ,la care foarte multe state-democratiile- se inclina,ba mai mult fac demersuri pentru ale aplica si la ele acasa.In cazul de fata,un astfel de mutant si cati alti ca el?ca ea?,sub umbrela lgbtetc.cer egalitate in DREPTURI.Nu si in OBLIGATII.Adica,PRIVILEGII.Adica,DISCRIMINARE!Pentru ca dpdv fizic celelalte concurente,n-au nici o sansa de a fi mai bune sau cel putin egale cu aceasta anomalie a naturii.

  2. la urma urmei femeile sint proaste ca accepta sa concureze alaturi de acest handralau care-si zice femeie dar i se vede ciocalaul prin chiloti .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger