AcasăȘTIRI EXTERNENoi dovezi în tentativa destituirii lui Joe Biden. Preşedintele SUA a participat,...

Noi dovezi în tentativa destituirii lui Joe Biden. Preşedintele SUA a participat, telefonic, la afacerile fiului său, Hunter

Mark Lytle, avocatul avertizorului de integritate de la IRS (Fiscul SUA) Gary Shapley, a cerut numirea unui procuror special care să investigheze familia Biden, la numai câteva ore după colapsul acordului de recunoaștere a vinovăției al lui Hunter Biden.

Comisia de supraveghere a Camerei Reprezentanților, condusă de republicani, investighează dacă președintele Biden ar fi putut fi implicat în mod necorespunzător în afacerile fiului său.

Joe Biden, pe speaker la afacerile fiului?

Hunter Biden l-a pus pe tatăl său, Joe Biden, pe speaker de până la 20 de ori în timp ce vorbea cu partenerii săi de afaceri, a aflat un grup de experți din Congresul SUA. Asta după ce actualul preşedinte american a susţinut, inclusiv la alegeri, că el n-a avut niciun amestec în afacerile familiei.

Archer, un fost model Abercrombie & Fitch, a declarat că Hunter este posibil să-l fi pus pe tatăl său pe speaker de aproximativ 20 de ori în timpul convorbirilor cu diverse contacte de-a lungul unui deceniu.

Dan Goldman, un democrat din New York, a susţinut că nu era clar dacă președintele Biden știa măcar cine se afla la celălalt capăt al apelului.

Președintele Comisiei de supraveghere a Camerei, James Comer, a punctat că mărturia lui Archer „confirmă că Joe Biden a mințit poporul american atunci când a spus că nu avea cunoștință despre afacerile fiului său”.

Procuror special pentru afacerile familiei Biden

Mark Lytle, avocatul avertizorului de integritate de la IRS (Fiscul SUA), a precizat că e nevoie să existe un „procuror special care nu numai că poate decide ce să facă cu familia Biden, cu președintele, în ce privește acuzațiile formale, dar și să scrie un raport despre ce s-a întâmplat aici în culise, astfel încât să nu se mai întâmple niciodată.

În mod clar s-au făcut o grămadă de lucruri incorecte, iar noi sperăm că Congresul va fi în măsură să-i dea de cap și să scoate la lumină cauzele tratamentului preferențial, ale deciziilor greșite privind măsurile de investigație„.

author avatar
Andrei Ștefan