AcasăȘTIRI EXTERNENoi DEZVĂLUIRI despre orgiile sexuale care au loc în armata britanică. „Mi...

Noi DEZVĂLUIRI despre orgiile sexuale care au loc în armata britanică. „Mi se pare înfricoșător”

orgieNoi DEZVĂLUIRI despre orgiile sexuale care au loc în armata britanică. „Mi se pare înfricoșător”

Noi dezvăluiri zguduie din temelii armata britanică. De data aceasta, au apărut imagini cu o orgie filmată într-o unitate de parașutiști de elită din cadrul UK Royal Force!

Problema e că astfel de evenimente sunt destul de frecvente în armata britanică, susține o sursă care lucrează în domeniu.

Femeia a vorbit în exclusivitate cu jurnaliștii de la The Independent, dar a dorit să nu-i fie dezvăluită identitatea.

O rușine pentru armata britanică

Ea spune că incidentul petrecut recent în cazarma Merville din oraşul englez Colchester indică o cultură mai largă a misoginiei în forțele armate britanice. Mai mult, ofițerii ar vedea femeile ca „ființe mai mici”.

Pe reţelele sociale au apărut mai multe clipuri cu o femeie care întreţine raporturi sexuale cu trupele din Brigada 16 de asalt aerian, în timp ce zeci de militari privesc, potrivit The Independent.

Sursa jurnaliștilor a dezvăluit că un fost soldat i-a trimis 11 videoclipuri foarte explicite ale incidentului de la Merlville. Ea a găsit înregistrările „extrem de supărătoare și deranjante” și a spus că i-a cauzat coșmaruri, explicând că, deși actul sexual a fost consensual, faptul că soldații pot fi auziți „râzând” și batjocorind femeia este „degradant” și „misogin”.

„Este o rușine pentru armată! Arată o lipsă gravă de profesionalism și comportament uman decent”, a declarat sursa pentru the independent

Femeile din armată, înjosite de camarazi

Dar îngrijorător este faptul că, potrivit aceleiași surse, sexul în grup este un lucru obișnuit în armată. De fapt, unii soldați văd astfel de incidente ca fiind normale!

„Mi se pare foarte înfricoșător să-mi cresc copiii în acest mediu. Printre mulți bărbați din armată, există presupunerea că femeile se alătură armatei pentru sex, sau cel puțin trebuie să se aștepte ca asta să se întâmple dacă se înrolează.(…) În general, se presupune că femeile din armată trebuie să se culce cu mai mulți membri ai batalionului”

Ea a descris forțele armate ca având o „cultură foarte încărcată sexual”, afectată de opinia comună că femeile sunt „obiecte pentru plăcerea bărbaților”.

author avatar
Andreea Vlad
1.710 afisari

4 COMENTARII

  1. Englezii sint renumiti pentru homosexualism si impotenta. Le trebuie mult alcool si anturaj ca sa aiba erectie.
    Chiar si atunci sint inversul unei fabrici de mezeluri in care bagi boul si iese cirnatul.

  2. Tare femeie. Poate ca femei din astea ar trebui sa mearga pe front ar cuceri inamicul mult mai usor. Daca ii trimite pe soldati se apuca sa violeze si copii pe unde se duc

  3. Ce îmi place, când va ajuta băgați surse, când vreți sa băgați propaganda și sa mâncați rhat sunteți ultra fituica.

    Dublu standard de 2 lei de la unii care se visează jurnaliști dar de fapt nici bloggeri nu sunt.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger