AcasăȘTIRI EXTERNENoi detalii despre asasinul lui Shinzo Abe. Ce au găsit polițiștii în...

Noi detalii despre asasinul lui Shinzo Abe. Ce au găsit polițiștii în locuința acestuia

Noi detalii despre asasinul lui Shinzo Abe. Ce au găsit polițiștii în locuința acestuia

Poliția a percheziționat vineri casa bărbatului suspectat că a folosit o armă de foc improvizată pentru a-l asasina fostul prim-ministru japonez Shinzo Abe. Au fost confiscate mai multe arme care păreau a fi, de asemenea, fabricate în casă.

Toate erau formate din țevi legate cu bandă neagră de un mâner. Pe lângă arma pe care a folosit-o pentru a-l ținti pe Shinzo Abe, care avea două țevi, la casa atacatorului au mai fost găsite arme cu trei, cinci și șase țevi, potrivit NHK.

L-a ucis pe Shinzo Abe cu cea mai puternică arma pe care o construise

Autoritățile spun că bărbatul a folosit cea mai puternică armă pe care o construise pentru a-l ucide pe fostul premier japonez.

Oamenii legii au descoperit că, pe lângă armele făcute manual, ucigașul lui Abe ținea în casă mai multe posibile dispozitive explozive. Agenţia de presă NHK a relatat că geniştii se pregătesc să efectueze o explozie controlată în locuința acestuia, potrivit NBC News.

Japonia, o națiune de aproximativ 125,8 milioane de oameni, are una dintre cele mai stricte legi privind armele din lume. Au fost doar 10 împușcături în 2021, cu o persoană ucisă și patru persoane rănite, potrivit Agenției Naționale de Poliție a țării. Majoritatea împușcăturilor din fiecare an sunt legate de crima organizată japoneză, a adăugat agenția.

Avea în casă un arsenal de arme și explozibili

Țara asiatică are legi extrem de dure privind controlul armelor de foc, acesta fiind probabil motivul pentru care atacatorul l-a atacat pe Shinzo Abe cu o armă artizanală.

Tetsuya Yamagami nu a încercat să fugă de la fața locului după atac, fiind doborât și capturat de agenții de securitate. Arma construită de el și recuperată de la locul atacului era compusă din două piese metalice cilindrice legate cu bandă neagră de un mâner, alături de alte mici componente.

author avatar
Andreea Vlad
681 afisari

4 COMENTARII

  1. TRADATORUL JAPONEL A INCASAT-O PE MERIT: A TRADAT POPORUL JAPONEZ CARE SI IN ANUL 2022 RESPECTA CODUL SAMURAILOR SI UNII CHIAR ISI FAC SEPUKU PENTRU CA NU SUPORTA RUSHINEA.
    MENTALITATEA LOR ESTE TOTAL DIFERITA SI DE NEANTZELES PENTRU NOI.
    De ce a fost executat?
    -afacerile pe care le făcea cu mafia khazara;
    -a adus în Japonia milioane de emigranți din Philippines,India,Vietnam,China etc.( asta nu se iartă niciodată la ei, în opinia japonezilor asta înseamnă atac la fibra națională,la A.D.N.-ul japonez,ei sunt foarte conservatori în această privință adică nu vor să fie corciturile nimănui);
    -împrumuturile făcute de guvernul lui în favoarea mafiei khazare;
    – și altele. ‘’

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger