AcasăȘTIRI EXTERNENoi confirmări. Managerul de campanie al președintelui Trump și o fostă consilieră,...

Noi confirmări. Managerul de campanie al președintelui Trump și o fostă consilieră, rezultate pozitive la testul COVID

Noi confirmări. Managerul de campanie al președintelui Trump și o fostă consilieră, rezultate pozitive la testul COVID (sursa foto: Facebook)

Pe fondul informației că președintele american a fost transportat de la Casa Albă la Centrul Walter Reed, vineri seara, la mai puțin de 24 de ore de când se anunțase faptul că atât Donald Trump, cât și soția sa, Melania, au rezultate pozitive la testarea pentru COVID, s-a aflat că și managerul de campanie al președintelui american ar fi fost confirmat cu noul coronavirus.

Bill Stepien ar fi primit rezultat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus vineri noapte, anunță CNN.

Stepien a preluat, în iulie acest an, postura de șef al campaniei lui Trump pentru prezidențialele din noiembrie, actualul lider de la Washington

aspirând, se știe, la un nou mandat în fruntea Statelor Unite. Conform sursei citate, managerul de campanie al republicanului Donald Trump a călătorit alături de președinte și de echipa acestuia către Cleveland, unde, zilele trecute a avut loc prima confruntare electorală cu democratul Joe Biden.

Și fosta consilieră a lui Trump are COVID

De asemenea, în urmă cu doar câteva ore s-a aflat că și fosta consilieră de la Casa Albă a președintelui Trump, Kellyanne Conway (53 de ani), are coronavirus.

Aceasta a ales să facă public faptul că a primit rezultat pozitiv la testarea pentru COVID-19 prin intermediul contului său oficial de Twitter, vineri seară. ”Am simptome ușoare (tuse ușoară) și mă simt bine”, a precizat Conway, care a anunțat, totodată, că a intrat în carantină.

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger