AcasăȘTIRI EXTERNENoi atacuri armate în SUA. Credincioși secerați de gloanțe la biserică! Bilanț...

Noi atacuri armate în SUA. Credincioși secerați de gloanțe la biserică! Bilanț tragic – VIDEO

atac armatAtac armat la mall! 8 persoane au fost rănite. Se caută atacatorul (VIDEO)

Nu se mai termină coșmarul în SUA! Noi atacuri armate au avut loc, în ciuda tuturor sancțiunilor anunțate de Administrația Biden. În urma incidentelor, două persoane și-au pierdut viața, iar alte cinci au fost rănite.

Un bărbat a împuşcat şi ucis, joi, două femei în parcarea unei biserici din statul Iowa şi apoi a îndreptat arma spre el însuşi și a tras, a anunţat Poliţia.

Atac armat la biserică

Incidentul din Iowa a avut loc în faţa Cornerstone Church, o biserică creştină fundamentalistă situată la est de oraşul Ames, în timp ce în interior se desfăşura un program bisericesc, a declarat Nicholas Lennie, adjunctul şef al Biroului şerifului din Story County.

Împușcăturile au loc la scurt timp după ce preşedintele Joe Biden a ţinut un discurs important despre violenţa armată. Cu câteva momente înainte, Biden a îndemnat Congresul să interzică armele de asalt, să extindă verificările de cazier şi să implementeze alte măsuri de control al armelor pentru a răspunde la împuşcăturile în masă.

„Ajunge, ajunge!”, a spus preşedintele.

5 victime la înmormântarea unui bărbat ucis de poliţie

Tot joi, cinci persoane au fost rănite joi în cursul unui atac armat într-un cimitir din Wisconsin, în nordul Statelor Unite, unde avea loc înmormântarea unui bărbat ucis de poliţie la sfârşitul lui mai, au anunţat forţele de ordine şi un post local de televiziune, scrie The New York Post.

Atacurile armate de joi au avut loc la o zi după altul la un spital din Tulsa, Oklahoma (sud-est), în care patru persoane au fost ucise, şi la mai puţin de zece zile după masacrul a 19 copii şi doi profesori la o şcoală din Uvalde, statul Texas.

author avatar
Andreea Vlad