AcasăȘTIRI EXTERNENoi amenințări dinspre Moscova: „Dacă vă iubiți Patria, faceți totul pentru...”

Noi amenințări dinspre Moscova: „Dacă vă iubiți Patria, faceți totul pentru…”

moscovaNoi amenințări dinspre Moscova: „Dacă vă iubiți Patria, faceți totul pentru...”

Președintele Dumei de stat Viaceslav Volodin face un apel la pace, deși țara sa este cea care a invadat Ucraina în zorii zilei de 24 februarie. Acesta a încercat să explice voalat motivele pentru care Rusia a atacat țara vecină.

„Acțiunile țării noastre au ca scop doar protejarea păcii. Vă rugăm să nu vă implicați și să nu participați la nicio mobilizare propusă de autoritățile de la Kiev. nu sunt independente, toate ordinele sunt date de Washington și Bruxelles”, a scris Volodin pe canalul său de Telegram.

De asemenea, el le-a cerut ucrainenilor să depună armele. Potrivit acestuia, ordinele regimului ucrainean sunt criminale și vizează protejarea intereselor NATO și ale Statelor Unite.

Într-o adresă adresată deputaților Radei Supreme a Ucrainei, Volodin le-a cerut „să dea dovadă de prudență și voință”. „Dacă vă iubiți Patria, faceți totul pentru a face din Ucraina un stat pașnic. Rusia nu a fost niciodată un dușman al Ucrainei”, a subliniat Volodin.

Critică extinderea NATO spre est

El a criticat extinderea NATO spre est și a spus că declarațiile președintelui ucrainean Volodimir Zelenski despre dorința de a deține o capacitate nucleară confirmă temerile Rusiei. „Având în vedere că Washingtonul și Bruxelles-ul au respins propunerile Rusiei privind problemele de securitate globală, iar Kievul refuză de 8 ani să pună în aplicare acordurile de la Minsk, demilitarizarea Ucrainei este singura cale rămasă. Calea care va preveni un război în Europa. singura modalitate de a opri masacrul și catastrofa umanitară”, a spus Volodin.

El a adăugat că deputații Dumei de Stat susțin decizia de a desfășura o operațiune militară în Donbass și a numit ca obiectiv protecția oamenilor care trăiesc în Ucraina.

author avatar
Andreea Vlad
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger