AcasăȘTIRI EXTERNEAgenții federali au ridicat baricade la sediul FBI din Washington! / SUA,...

Agenții federali au ridicat baricade la sediul FBI din Washington! / SUA, în pragul războiului civil?!

Baricade ridicate la sediul FBI din Washington! (sursa foto: Twitter/Mike Balsamo)

Garduri metalice au apărut în jurul sediului FBI-ului din Washington! Agenții federali se baricadează de teama unor atacuri după amenințările primite în ultimele zile.

FBI este sub o presiune uriașă după percheziția derulată la vila fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump, de la Mar-a-Lago, Florida.

Atac la sediul FBI din Ohio

Fotografii cu „baricadele” metalice din jurul sediului FBI din Washington DC au fost postate, în recentul weekend, pe Twitter de reporterul Mike Balsamo, de la Associated Press, pe Twitter.

„Cu un număr tot mai mare de amenințări împotriva FBI și a agenților, inclusiv un bărbat înarmat care a încercat să pătrundă într-un birou din Ohio, oficialii au ridicat baricade în jurul sediului FBI din DC”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

FBI a primit amenințări în mediul online

Balsamo amintește, în aceeași postare, că astfel de garduri au fost instalate după tulburările din DC din 2020 și după revolta din Capitoliu.

Recent, autoritățile federale au avertizat cu privire la o creștere a amenințărilor la adresa oficialilor ai legii, în urma percheziției FBI la reședința de la Mar-a-Lago a fostului președinte Donald Trump, a titrat luni cbsnews.com.

Amenințările, care „apar în principal online și pe mai multe platforme, inclusiv site-uri de social media, forumuri web, platforme de partajare a videoclipurilor și panouri de imagini”, au fost identificate de FBI și Departamentul pentru Securitate Internă (Department of Homeland Security/DHS) în zilele ce au urmat acțiunii FBI – titrează aceeași sursă. Cu referire la percheziția derulată la vila fostului președinte american, republicanul Trump.

Citiți și: Trump: „FBI mi-a furat pașapoartele”. Justiția nu vrea să dezvăluie motivele percheziției la vila fostului președinte al SUA

author avatar
Andrei Coman